ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δώνης φέρνει χρήματα στον Παναθηναϊκό

Ο Δώνης φέρνει χρήματα στον Παναθηναϊκό
Δώνης

Ένα μέρος από το ποσό της μεταγραφής του Τάσου Δώνη από τη Γιουβέντους στη Στουτγάρδη, θα καταλήξει στο ταμείο του Παναθηναϊκού ως τροφεία.

Η μεταγραφή του Τάσου Δώνη από τη Γιουβέντους στη Στουτγάρδη, αφορά ευθέως και τον Παναθηναϊκό... Από τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει η μεταβίβαση των δικαιωμάτων του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ένα μέρος θα δοθεί στο Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός θα λάβει περίπου 300.000, τα οποία δικαιούται ως τροφεία για την ανάδειξη του Δώνη από την ακαδημία του. Η ΠΑΕ δεν διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης, διότι το καλοκαίρι του 2014 που ο Δώνης είχε μετακομίσει στο Τορίνο, δεν ήταν επαγγελματίας.

Τότε, ο Παναθηναϊκός είχε εισπράξει άλλες 300.000 ευρώ ως τροφεία και με το ανάλογο ποσό που θα πάρει τώρα, το κέρδος του αγγίζει τις 600.000 ευρώ. Σίγουρα, είναι λίγα λεφτά για τη ραγδαία εξέλιξη που παρουσιάζει ο 20χρονος ποδοσφαιριστής...

Πρόκειται για ένα μικρό ποσό που δεν επιλύει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, αλλά σίγουρα θα δώσει λύσεις από τη στιγμή που κανένας δεν το ανέμενε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ