ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο αθλητικός διευθυντής της Αταλάντα τσέκαρε τον Βέλλιο

Ο αθλητικός διευθυντής της Αταλάντα τσέκαρε τον Βέλλιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός διευθυντής της Αταλάντα παρακολούθησε το Παναθηναϊκός - Ηρακλής για χάρη του Βέλλιου και συναντήθηκε με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Απόστολος Βέλλιος αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δυνητικά ενδιαφέρει και τους άλλους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως τον έχουν στη λίστα τους και ομάδες από το εξωτερικό. Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι η Αταλάντα, η οποία είχε εκπρόσωπο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το βράδυ του Σαββάτου (19/3).

Ο αθλητικός διευθυντής, Γκαμπριέλε Ζαμάνα, παρακολούθησε το Παναθηναϊκός - Ηρακλής, τσέκαρε την απόδοση του Βέλλιου, ενώ μετά τη λήξη του παιχνιδιού είχε συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσόνι. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του κόουτς του Τριφυλλιού, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

Δεν αποκλείεται ο Ζαμάνα να άκουσε την άποψη του Στραματσόνι για τον Βέλλιο, να ρώτησε για άλλους ποδοσφαιριστές ή να ενημέρωσε για παίκτες που απασχολούν τον "Στράμα" και αγωνίζονται στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ