ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο αμυντικός χαφ που θέλει ο Στραματσόνι

Ο αμυντικός χαφ που θέλει ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr γράφει για τον Αντρέα Στραματσόνι και τα χαρακτηριστικά που αναζητά για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και τον Αντριέν Ταμέζ, ο οποίος έχει προταθεί.

Παρότι ακόμα ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει εισηγηθεί για τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση ο Παναθηναϊκός, εντούτοις από τις επιλογές του στην ενδεκάδα μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα. Για παράδειγμα, ως αμυντικούς χαφ χρησιμοποιεί τους Ζέκα, Λουντ και Κουτρουμπή, παίκτες οι οποίοι καλύπτουν άλλες θέσεις, ενώ την ίδια στιγμή τα δύο "εξάρια" του ρόστερ, οι Εσιέν και Λαγός δεν παίρνουν ανάλογο χρόνο συμμετοχής.

Θεωρείται βέβαιο πως ο Στραματσόνι θα αναζητήσει έναν αμυντικό χαφ και ήδη στην Ιταλία υποστηρίζουν πως έχει ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του. Αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφορά τα χαρακτηριστικά που θα έχει ο ποδοσφαιριστής: θα πρόκειται για κάποιον τεχνίτη ή για έναν ο οποίος θα διακρίνεται για το τρέξιμο και τις αντοχές του.

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Για παράδειγμα, ο Αντριάν Ταμέζ, ο 22χρονος αμυντικός χαφ της Βαλενσιέν ο οποίος φέρεται ως υπό παρακολούθηση, έχει προταθεί. Προέρχεται από γεμάτη χρονιά (24 συμμετοχές με 1.769 λεπτά συμμετοχής), ξεχωρίζει στο physical game και σε ένα πρόστερ, προσφέρει agressive παιχνίδι.

Προφανώς, ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει έναν παίκτη με την ποιότητα και την προσωπικότητα του Εσιέν και τα φυσικά προσόντα του Ζέκα. Οι χαφ οι οποίοι συνδυάζουν αυτό το "πακέτο" κοστίζουν πολλά και αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Συνεπώς, ο Ιταλός προπονητής θα πρέπει να επιλέξει το είδος του ποδοσφαιριστή τον οποίο θέλει και έπειτα, να τον εντοπίσει.

Εν κατακλείδι, σίγουρα ο Αντρέα Στραματσόνι θα ψάξει για αμυντικό χαφ, αλλά αυτό που δεν έχει καταστεί σαφές αφορά το στυλ του. Θα φανεί όταν διαρρεύσουν τα πρώτα ονόματα, που δεν θα είναι προτάσεις ατζέντηδων όπως ο Ταμέζ, αλλά θα αποτελούν επιλογές του 39χρονου κόουτς.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ