ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Αμπέντ θέλει Νιούκαστλ και στην Τσάμπιονσιπ"

"Ο Αμπέντ θέλει Νιούκαστλ και στην Τσάμπιονσιπ"
Αμπέντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την επιθυμία του Μεχντί Αμπέντ να επιστρέψει στη Νιούκαστλ, ακόμα και αν αυτή υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ, γράφουν οι Βρετανοί.

Ο Μεχτί Αμπέντ θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει στη Νιούκαστλ τη νέα σεζόν, ακόμα και αν η αγγλική ομάδα υποβιβαστεί στην Championship. Αυτό επισημαίνεται σε δημοσίευμα της " Chronicle". "Ο Αλγερινός μέσος έχει τη φιλοδοξία να πείσει ότι μπορεί να παίξει εκεί. Ποτέ δεν ήθελε να αποχωρήσει, αλλά του είχε γίνει σαφές ότι δεν είναι στα πλάνα της ομάδας" τονίζεται στο ρεπορτάζ.

Σε αυτό υπογραμμίζεται ότι ο 24χρονος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτς στην Ευρώπη, αλλά και ότι έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτόν η Πόρτο, η Βαλένθια και η Μαρσέιγ. "Αν η Νιούκαστλ θέλει τον Μεχντί τη νέα χρονιά, αυτός θα ήταν χαρούμενος να επέστρεφε και να τη βοηθούσε, ακόμα και αν υποβιβαζόταν στην Championship" ανέφερε άνθρωπος στο στενό του περιβάλλον του Αμπέντ.

"Ο Αμπέντ θέλει Νιούκαστλ και στην Τσάμπιονσιπ"

Εφέτος ο χαφ του Παναθηναϊκού έχει χρησιμοποιηθεί σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει σηημειώσει τέσσερα γκολ. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι οι "πράσινοι" τον αγόρασαν από τις "καρακάξες".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ