ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος ζήτησε το "διπλό" στο ντέρμπι

Ο Αλαφούζος ζήτησε το "διπλό" στο ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους έθεσε προ των ευθυνών τους για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ Λιέγης με 3-0, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δυσφόρησε με το αποτέλεσμα και με την "παράδοση άνευ όρων" μετά το πρώτο γκολ από τον Ιμπραΐμα Σισέ και θέλησε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές.

Η αλήθεια είναι πως ο Αλαφούζος απευθύνθηκε με ασυνήθιστη αυστηρότητα, σε αντίθεση με το πράο και ήρεμο στυλ που τον έχουν συνηθίσει στην ομάδα.

Ο Αλαφούζος επεσήμανε στους παίκτες ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις που είχαν δημιουργηθεί και ότι περίμενε περισσότερα, ενώ τόνισε ότι έχουν προκαλέσει στεναχώρια στους οπαδούς.

Ο μόνος τρόπος για την αντιστροφή του κλίματος, όπως εξήγησε ο Αλαφούζος, είναι να επιτευχθεί το διπλό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή (6/11).

"Θέλω να τα δώσετε όλα και να νικήσετε τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, για να μην πάνε χαμένες και οι προσπάθειες σας" ανέφερε ο Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ