ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος βλέπει τον Μπαλτάκο

Ο Αλαφούζος βλέπει τον Μπαλτάκο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Μπαλτάκος προτάθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο για τη στελέχωση του οργανογράμματος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξετάζει τα θετικά και τα αρνητικά της περίπτωσης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να προβεί σε αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ και μία από τις προτάσεις που έχει δεχτεί, αφορά την πρόσληψη του Τάκη Μπαλτάκου.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει προταθεί στον Αλαφούζο από ανθρώπους του περιβάλλοντος του και αυτός επεξεργάζεται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Διότι ο Μπαλτάκος είναι ένας άνθρωπος με παναθηναϊκό παρελθόν, αναγνωρισμένες ικανότητες, εμπειρία στη διαχείριση καταστάσεων και προϋπηρεσία στο ποδόσφαιρο, ωστόσο προέρχεται από αμφιλεγόμενο πολιτικό χώρο και έχει συνδεθεί με αρνητικές καταστάσεις την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αλαφούζος δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει και στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον Μπαλτάκο, προκειμένου να συζητήσουν και να διαπιστώσουν τα περιθώρια συνεργασίας.

Κατά συνέπεια, εφόσον εκκρεμεί η συνάντηση των δύο ανδρών, είναι νωρίς για να προδικαστεί πως θα αξιοποιηθεί ο άλλοτε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ