ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος "τιτίβισε" για τον Εσιέν

Ο Αλαφούζος "τιτίβισε" για τον Εσιέν
Εσιέν, Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος tweetαρε για την κατάσταση της υγείας του Μάικλ Εσιέν, ζητώντας υπομονή και εμπιστοσύνη για την επιστροφή του Γκανέζου. Πληρώνονται την Παρασκευή το πριμ της νικηφόρας τριάδας αγώνων οι παίκτες.

Με τη συζήτηση γύρω από τον τραυματισμό του Μάικλ Εσιέν να διατηρείται στην επικαιρότητα, ο Γιάννης Αλαφούζος παρενέβη και θέλησε να προστατεύσει τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή, καθώς και τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επιλογή, αλλά και το ιατρικό επιτελείο που έχει χρεωθεί την αποθεραπεία του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι ο Εσιέν θα αγωνιστεί σύντομα, ζήτησε πίστη και εμπιστοσύνη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν ανθρωποθυσίες για την υπόθεση!

Παρασκευή το πριμ για τις τρεις νίκες

Το πριμ για την επίτευξη τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα ενδέχεται να λάβουν την Παρασκευή (17/10) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού! Πριν το ματς με τη Ξάνθη, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ενημερώσει ότι επαναφέρει το συγκεκριμένο μπόνους - το οποίο προβλέπει 3.000 ευρώ ανά παίκτη - επιθυμώντας να προσφέρει ένα έξτρα κίνητρο για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Skoda Ξάνθης με την κεφαλιά του Τελάντερ και συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες, προσμετρώντας και το 3-0 επί του Λεβαδειακού και το 1-0 επί του Πλατανιά.

Λόγω της απουσίας των διεθνών, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, δεν καταβλήθηκε το πριμ τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, την Παρασκευή που θα συγκεντρωθούν όλοι στο "Γεώργιος Καλαφάτης", πιθανώς να πληρωθούν τα χρήματα.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να αναλάβει ο ίδιος την πληρωμή, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι στηρίζει την προσπάθεια των παικτών και να ζητήσει ανάλογη προσπάθεια με το παιχνίδι με την Ξάνθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ