ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος θέλει να κρατήσει τον Ουζουνίδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύει στον σχεδιασμό του Μαρίνου Ουζουνίδη και σχεδιάζει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως τον Ιούνιο του 2020.

Να κρατήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό και μετά τον Ιούνιο του 2018, που λήγει το συμβόλαιο του, θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πιστεύει ότι ο Έλληνας προπονητής είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για να καθοδηγήσει την ομάδα στο μέλλον και επιθυμεί να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Ο Αλαφούζος έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση με τον Ουζουνίδη για να συνεχίσουν μαζί και οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν θετικά την προοπτική. Διότι και ο Εβρίτης τεχνικός θέλει να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που άρχισε το φετινό καλοκαίρι και επισημαίνει ότι χρειάζεται χρόνο για να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό που οραματίζεται.

Ο Αλαφούζος εκτιμά ότι μία επέκταση του συμβολαίου του Ουζουνίδη έως τον Ιούνιο του 2020 είναι η σωστή απόφαση, επειδή το ρόστερ που συγκροτήθηκε σχεδιάστηκε με ορίζοντα τριετίας. Υπό ένα πρίσμα, ήδη ο Αλαφούζος εμπιστεύτηκε τον Ουζουνίδη να δημιουργήσει μία ομάδα με τριετές πλάνο, συνεπώς είναι φυσιολογικό να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι οριστικό και ανακοινώσιμο. Η πρώτη συζήτηση έχει πραγματοποιηθεί, οι προθέσεις είναι θετικές και στο προσεχές διάστημα αναμένονται οι εξελίξεις...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ