ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος θέλει να φύγει και το δείχνει

Ο Αλαφούζος θέλει να φύγει και το δείχνει
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε να μην συναντήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και έστειλε ένα δεύτερο ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός έχει τελειώσει για αυτόν.

Το "παρκάρισμα" των μετοχών είναι η πρώτη συμβολική κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να καταδείξει ότι έχει τελειώσει με τον Παναθηναϊκό. Η δεύτερη ήταν η αναβολή της συνάντησης του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τη Δευτέρα (25/9).

Ο μεγαλομέτοχος συνομίλησε τηλεφωνικά με τον προπονητή την Κυριακή (24/9) και είχαν συνεννοηθεί να βρεθούν μία μέρα μετά. Ο Ουζουνίδης ζήτησε επιτακτικά το ραντεβού από τον Αλαφούζο, αφού ήθελε να πληροφορηθεί τι ισχύει με την απεμπλοκή του από τον Παναθηναϊκό και υπό ποιες συνθήκες θα συνεχίσει η διοίκηση.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Ωστόσο, τη Δευτέρα (25/9) ο Αλαφούζος επικαλέστηκε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν συναντήθηκε με τον Ουζουνίδη. Αντίθετα, με τον προπονητή επικοινώνησαν οι συνεργάτες του εφοπλιστή οι οποίοι έχουν αναλάβει τα διοικητικά της ΠΑΕ και τον ενημέρωσαν για τα οικονομικά.

Επιπροσθέτως, οι συνεργάτες του Αλαφούζου φέρεται να μετέφεραν στον Ουζουνίδη ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν προτίθεται να έχει περαιτέρω ενασχόληση με τα του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει πως για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της εταιρίας, ο Εβρίτης κόουτς μπορεί να ζητάει ενημέρωση από εκείνους και όχι από τον Αλαφούζο...

ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Στην καλοπροαίρετη αντίρρηση ότι ο Αλαφούζος όντως δεν είχε χρόνο λόγω των ναυτιλιακών υποθέσεων που διαχειρίζεται, υπάρχει το κατάλληλο αντεπιχείρημα.

Τον Αύγουστο του 2016, εν μέσω του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, που θα έκρινε την ύπαρξη του ΣΚΑΪ, ο Αλαφούζος βρήκε ένα ολόκληρο βράδυ για να δειπνήσει με τον Μπεργκ και τον μάνατζερ του, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού. Οι συγκρίσεις δείχνουν την αντίθεση...

Δεν είναι σαφές πως θα αντιδράσει ο Ουζουνίδης στην κατάσταση που διαμορφώνεται. Διότι, τουλάχιστον μέχρι τώρα είχε επικοινωνία με τον Αλαφούζο και εξασφάλιζε την επίλυση των πιο σημαντικών δυσλειτουργιών. Όμως, από εδώ και πέρα φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει και ο καναλάρχης σκοπεύει να αποσυρθεί τελείως από την "πράσινη" καθημερινότητα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ