ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Αλαφούζος θα μιλήσει με άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ

O Αλαφούζος θα μιλήσει με άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε στην Αθήνα και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να ανατρέψει την αρνητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε για το ακραίο σενάριο της επικοινωνίας του εφοπλιστή με τον Ιβάν Σαββίδη.

Αποφασισμένος να αναλάβει προσωπικά τις επαφές με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ οι οποίοι έχουν αντιρρήσεις ή διστάζουν να αποδεχτούν την αλλαγή της ποινής για τους φακέλους που θα απορριφθούν από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο εφοπλιστής επέστρεψε στην Αθήνα και έχει προγραμματίσει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, προκειμένου να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague. Κυρίως, ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού θέλει να μάθει τους λόγους που προκάλεσαν το "σπάσιμο" της συμμαχίας που είχε συγκροτηθεί.

Ο Αλαφούζος ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι ο Παναθηναϊκός δεν πληροί τα κριτήρια για να πάρει άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα. Επομένως, έχει εστιάσει στον αριθμό των "12" ψήφων που χρειάζεται στον Συνεταιρισμό, για να αντικατασταθεί ο υποβιβασμός από αγωνιστικές και οικονομικές κυρώσεις.

Εξυπακούεται ότι ο Αλαφούζος αντιλαμβάνεται πως πρέπει να προσεγγίσει παράγοντες με τους οποίους έχει συγκρουστεί στο παρελθόν, όπως ο Γιώργος Χριστοβασίλης του ΠΑΣ Γιάννινα ή οι Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος του Αστέρα Τρίπολης.

Αναμφίβολα, το πιο ακραίο σενάριο θα είναι ο Αλαφούζος να επικοινωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ φέρεται να επηρεάζει ένα μπλοκ ομάδων που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της ψηφοφορίας και ίσως αποδειχτεί αναγκαία η συνεννόηση μαζί του.

Προς το παρόν, ο Αλαφούζος δεν φαίνεται να σκέφτεται κάτι τέτοιο. Ωστόσο, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχτούν τα πράγματα, ώστε ο Αλαφούζος να αναγκαστεί να κάνει την υπέρβαση και να μιλήσει με τον Σαββίδη, για να "ξεκλειδώσει" τις 12 ψήφους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ