ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με Ζιλμπέρτο και Στραματσόνι
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφουζος άκουσε κατ' ιδίαν τις απόψεις του Αντρέα Στραματσόνι, στον οποίο διεμήνυσε να διορθώσει άμεσα την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο πρώτος κύκλος των επαφών του Γιάννα Αλαφούζου για την αγωνιστική κρίση στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Αντρέα Στραματσόνι και άκουσε τις απόψεις του για τα αίτια των κακών αποτελεσμάτων.

Ασφαλώς, ο 39χρονος κόουτς τελεί υπό κρίση και παρά την "παράταση ζωής" που λαμβάνει, θα κρίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε πρώτη φάση, δεν προκύπτει ότι ο Στραματσόνι θα απομακρυνθεί άμεσα από την τεχνική ηγεσία, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως δεν θεωρείται σίγουρος. Σε καμία περίπτωση δεν εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί, επιμένοντας να μείνει και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μεταχειρίστηκε "σκληρή γλώσσα" απευθυνόμενος στον Στραματσόνι, τονίζοντας πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Επιπροσθέτως, ζήτησε να επανέρθει άμεσα η πειθαρχία, να βελτιωθεί η απόδοση των παικτών και να επιτευχθούν νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ