ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος συνάντησε τον Λεντέσμα

Ο Αλαφούζος συνάντησε τον Λεντέσμα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Κριστιάν Λεντέσμα και συζήτησαν για την ένταξη του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Διευθετήθηκαν οι πιο πολλές διαφορές.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα επέστρεψε στην Αθήνα με την αποστολή του Παναθηναϊκού από το Τέχελεν της Ολλανδίας, προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση για τη μεταγραφή του. Επειδή στη διαπραγμάτευση είχε διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό, ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν αυτός ο οποίος ανέλαβε να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Αργεντινό χαφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, o Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) με τον Κριστιάν Λεντέσμα και τον ατζέντη του, παρουσία και του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες που απομένουν και επί της ουσίας, οι περισσότερες διευθετήθηκαν.

Ασφαλώς, το σημαντικότερο ζήτημα ήταν το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας, αφού η πρόταση της ΠΑΕ απείχε από τις απαιτήσεις του Κριστιάν Λεντέσμα. Χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα ποσά που τέθηκαν προς συζήτηση, οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι παρατηρήθηκε σύγκλιση που επιτρέπει αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για την πρόταση του Τριφυλλιού

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει ότι Αλαφούζος τόνισε στον Λεντέσμα ότι προορίζεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό της σεζόν 2016-2017 και ο Αντρέα Στραματσόνι τον επέλεξε επειδή είναι ο κατάλληλος για να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής. Πλέον, η μεταγραφή βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση της, αφού ο Λεντέσμα έχει πειστεί από το αγωνιστικό πλάνο και οι χρηματικές απαιτήσεις του έχουν σχεδόν ικανοποιηθεί.

Βέβαια, μέχρι την υπογραφή των συμβολαίων είναι καλό να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, διότι μπορεί να συμβεί κάτι έκτακτο. Όμως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κριστιάν Λεντέσμα βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ