ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος πρέπει να πληρώσει 500.000 ευρώ στους παίκτες

Ο Αλαφούζος πρέπει να πληρώσει 500.000 ευρώ στους παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν διορία για να εξοφληθούν τη δόση Δεκεμβρίου έως την Τρίτη και ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να συνεχίσει την χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό, για να αποφύγει την αποχή από τις προπονήσεις.

Όσο ο Γιάννης Αλαφούζος καθυστερεί να συμφωνήσει για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, τόσο αυξάνεται το κόστος που πρέπει να καλύψει... Μετά την απαίτηση των ποδοσφαιριστών να εξοφληθούν τη δόση του Δεκεμβρίου του 2017 έως την προσεχή Τρίτη (24/4), ο μεγαλομέτοχος θα χρειαστεί να καταβάλλει 500.000 ευρώ για να ανταποκριθεί.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού έδωσαν διορία στον Βασίλη Κωνσταντίνου για την πληρωμή τους, διαφορετικά προανήγγειλαν ότι θα αρχίσουν ξανά την αποχή από τις προπονήσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους απάντησε ότι θα πάρουν τα χρήματα τους μέχρι τα τέλη Απριλίου και θα τους επαναβεβαιώσει τη δέσμευση του τη Δευτέρα (23/4).

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές δεν έδειξαν να πείθονται και ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί απέναντι στον Κωνσταντίνου. Επιπλέον, απαίτησαν εκτός από τους ίδιους, να καταβληθούν μισθοί στους υπαλλήλους του "Γεώργιος Καλαφάτης", οι οποίοι είναι απλήρωτοι και αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα.

"Έχουμε ακούσει πολλές υποσχέσεις, αλλά δεν έχει τηρηθεί καμία. Για αυτό, από εδώ και πέρα θα δίνουμε προθεσμία και αν δεν τηρείται, θα αντιδρούμε. Έχει εξαντληθεί η καλή μας διάθεση και η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος δεν έχουν φανεί συνεπείς. Δεν θα το ανεχθούμε άλλο" ανέφεραν οι ποδοσφαιριστές.

Συνολικά, για την κάλυψη της δόσης του Δεκεμβρίου η ΠΑΕ χρειάζεται να εκταμιεύσει περίπου 700.000 ευρώ. Το 30% είχε καταβληθεί πριν λίγες μέρες και τώρα θα αποπληρωθεί το υπόλοιπο. Άρα, ο Αλαφούζος θα μεταφέρει στην εταιρία περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, για να μοιραστούν τα λεφτά.

Αναμφίβολα, ο εφοπλιστής διαπιστώνει με τον πιο ακραίο τρόπο ότι όσο διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τόσο περισσότερο του στοιχίζει...

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Πέμπτης (19/4) δεν πήραν μέρος οι Άλτμαν και Μπουζούκης, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, τελειώματα και πιεστικά παιγνίδια. Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 18:00.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ