ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος κρίνει την υπόθεση του Τελάντερ

Ο Αλαφούζος κρίνει την υπόθεση του Τελάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ έχει δεσμευτεί να εξοφλήσει ένα μεγάλο μέρος της οφειλής στον Ράσμους Τελάντερ και αυτός περιμένει για να πράξει αναλόγως με την προσφυγή του.

Μία νέα "πηγή" ανησυχίας προκλήθηκε στον Παναθηναϊκό την Τρίτη (20/3), διότι ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ, Γιώργος Ζελελίδης, υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν έχει λάβει χρήματα όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά και η προσφυγή του θα εκδικαστεί κανονικά.

Αυτό θα συμβεί σήμερα (21/3), όταν θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ που έχει στο πινάκιο την υπόθεση του Δανού στόπερ.

Πρακτικά, η κατάληξη της προσφυγής θα εξαρτηθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο μεγαλομέτοχος έχει διαβεβαιώσει τη διοίκηση ότι θα μεταφέρει κεφάλαια από το πρωί, ώστε στη συνέχεια να πληρωθεί ο Τελάντερ το μεγαλύτερο μέρος από την οφειλή. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για τον προγραμματισμό, αλλά είναι λογικό να εκφράζει δυσπιστία και να πιέζει μέσω διαρροών για να πάρει τα επιδικασμένα λεφτά.

Η ΠΑΕ χρωστάει στον Τελάντερ δύο δόσεις από τον διακανονισμό για την εξόφληση του, που συνολικά είναι 92.000 ευρώ (46.000 ευρώ ο μήνας) και του έχει καταβάλλει μόνο 10.000 ευρώ. Εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, ο Δανός θα δει κίνηση στον τραπεζικό λογαριασμό του πριν το μεσημέρι και θα συναινέσει σε νέα αναβολή στην εκδίκαση. Διαφορετικά, ακόμα μία προσφυγή θα πάρει το δρόμο για την αφαίρεση βαθμών...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ