ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος επιμένει στον Αναστασίου

Ο Αλαφούζος επιμένει στον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δέχεται το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διαφορετική άποψη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν 2015-2016, όσον αφορά τις διοργανώσεις της UEFA. Μετράει έναν αποκλεισμό στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας και το "βαρύ" 3-0 από τη Μπριζ στη ρεβάνς του Βελγίου, ενώ στο πρώτο παιχνίδι των play off του Εuropa League με τη Γκαμπάλα, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Μπακού, έχοντας κακή απόδοση κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο.

Στο επίκεντρο της κριτικής του Τύπου και των φιλάθλων του Τριφυλλιού βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου, στον οποίο χρεώνεται η άσχημη αρχή του Παναθηναϊκού. Ίσως ο Αναστασίου να βιώνει την εντονότερη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, εάν πολλοί προεξοφλούν ότι θα τεθεί θέμα παραμονής του Αναστασίου στο άμεσο μέλλον, τότε λογαριάζουν χωρίς τον άνθρωπο ο οποίος αποφασίζει στην ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει απόλυτα τον Αναστασίου, εμπιστεύεται τις ικανότητες του και διαμηνύει προς όλους ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του μόλις πριν από μερικούς μήνες.

Στη ζυγαριά του προέδρου της ΠΑΕ, ο Αναστασίου έχει παρουσιάσει έργο και τα αποτελέσματα του εγγυώνται ότι είναι ο κατάλληλος για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο.

Όσο για την κριτική που ασκείται στον Αναστασίου, ο Αλαφούζος επισημαίνει ότι η καλόπιστη κριτική είναι δεκτή και χρήσιμη, όμως, δεν αντιλαμβάνεται τον "ποδοσφαιρικό κανιβαλισμό" που επιχειρείται από πολλούς. Όπως και να έχει, η άποψη του για τον Αναστασίου δεν έχει αλλάξει και εξακολουθεί να τον πιστεύει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ