ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για τις αιχμές Σαββίδη

Ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για τις αιχμές Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr πως υποδέχτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος τις μομφές από τον Ιβάν Σαββίδη και πως αντιδρούν στον Παναθηναϊκό για τον χαρακτηρισμό της υποψηφιότητας Γραμμένου.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 2-0 και η απόλυση του Πάολο Μπέντο κυριαρχούν στην επικαιρότητα, αλλά δεν είναι τα μόνα θέματα. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε δηλώσεις και χαρακτήρισε "δικό μας" τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ άφησε υπονοούμενα εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα, στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφερόταν η φράση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην κάμερα της Nova: "Πως μπορώ εγώ να έχω κάτι κοινό με κάποιους ανθρώπους που για κάποιες τηλεοπτικές άδειες με κατηγορούν και μου πετάνε λάσπη".

Φυσικά, ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του Σαββίδη, όμως δεν πρόκειται να απαντήσει. Επειδή θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να δυναματίσει το κλίμα και διότι στην παρούσα φάση τον απασχολούν άλλα ζητήματα.

Όσο για την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ, στον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς την υποστήριξη τους. Το μόνο που αναρωτιούνται είναι εάν πραγματικά ωφελεί τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας να παρουσιάζεται ως προσκείμενος σε μία ομάδα και όχι ως ένας διαπαραταξιακός υποψήφιος.

Είναι σαφές ότι στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να ανεχθούν πρακτικές που αποσκοπούν στο να αναδειχθεί ένας νέος "χαλίφης" στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εφόσον διαπιστώσουν τέτοιες λογικές, θα τις αναδείξουν επιτόπου.

Ωστόσο, επειδή τη δεδομένη χρονική στιγμή η ΕΠΟ διοικείται από τους επιτετραμμένους της FIFA και η σύνθεση της ΚΕΔ έχει επιλεγεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, υπάρχει μία μεγαλύτερη ανοχή. Που όμως η διατήρηση της θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την αντιμετώπιση που θα έχει ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι που ακολουθούν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ