ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα στον αέρα: "Ο Αλαφούζος δεν βάζει ευρώ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI

Συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου μετέφεραν στον Μαρίνο Ουζουνίδη πως από εδώ και στο εξής ο ισχυρός άνδρας των πράσινων σταματάει τη χρηματοδότηση της ομάδας.

Χρηματοδότηση τέλος και επίσημα στον Παναθηναϊκό όπως ενημερώθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης από στενούς συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου στην διάρκεια της Τρίτης: "Ο Αλαφούζος δεν βάζει ευρώ από εδώ και πέρα" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα προς τον 49χρονο τεχνικό.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως η ΠΑΕ θα πρέπει να κινείται μόνο με ότι χρήματα έχει να λαμβάνει από χορηγίες (αν υπάρχουν χρήματα που δεν έχουν εισπραχθεί) εισιτήρια τα οποία όμως δεν φτάνουν ούτε για ζήτω για να καλύψουν τις ανάγκες των πράσινων και ενδεχομένως πωλήσεις ή καλύτερα ξεπούλημα ποδοσφαιριστών.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ζητήσει ένα ραντεβού από τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να ενημερωθεί από τον ίδιο προσωπικά για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και τις προθέσεις του μεγαλομετόχου ύστερα από την επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης του.

Αυτό δεν έγινε ποτέ και αντίθετα ο 49χρονος τεχνικός ο οποίος βρέθηκε και στην διάρκεια της Τρίτης στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ συναντήθηκε και μίλησε με στενούς συνεργάτες του Αλαφούζου. Εκεί του γνωστοποιήθηκε πως από εδώ και στο εξής ο Γιάννης Αλαφούζος παύει να χρηματοδοτεί την πράσινη ΠΑΕ και δεν έχει σκοπό να βάλει ούτε ένα ευρώ μέχρι να φύγει οριστικά από το τριφύλλι.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα πληρωθεί καμία οικονομική οφειλή (εφορία, ΙΚΑ)που λήγει στις 30 Σεπτέμβρη (εκτός και αν υπάρξει πώληση του Βλαχοδήμου) όταν και θα γίνει ο έλεγχος της UEFA και οι πράσινοι θα μπουν σε καθεστώς επιτήρησης και εφόσον συνεχίσουν να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους θα αποκλειστούν από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Επίσης του έγινε γνωστό πως και για τη δόση συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που λήγουν τον Οκτώβρη δεν θα κατατεθούν τα χρήματα που αναλογούν. Κάτι που αρχικά θα φέρει αναταραχή στα αποδυτήρια, μουρμούρες και εν συνεχεία θα δώσει το δικαίωμα προσφυγής σε όλους τον Δεκέμβριο.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ

Την ίδια ώρα απλήρωτοι θα μείνουν και οι διακανονισμοί σε πρώην πράσινους, σε παίκτες που έχουν καταθέσει προσφυγή, αλλά και σε διακανονισμούς. Κάτι το οποίο σημαίνει πως τους επόμενους μήνες θα ελοχεύει και ο κίνδυνος για μείον 3 βαθμούς στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού για οφειλές που δεν έχουν πληρωθεί, σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι ποδοσφαιριστές καταγγείλουν τη μη καταβολή της διακανονισμένης δόσης.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς αυτή η ενημέρωση που έγινε προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην διάρκεια της Τρίτης τινάζει τα πάντα στον αέρα καθώς σε λίγο καιρό οι πράσινοι δεν θα έχουν χρήματα ούτε για τα απαραίτητα όπως για παράδειγμα τα ξενοδοχεία των αποστολών στα εκτός έδρας παιχνίδια, τις μετακινήσεις τους και φυσικά από τη στιγμή που δεν θα μπουν χρήματα στην ΠΑΕ θα συνεχίσουν να παραμένουν απλήρωτοι εργαζόμενοι σε ΠΑΕ και τεχνικό επιτελείο.

Αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ο Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος θα πρέπει να ζυγίσει εκ νέου τα δεδομένα και να αποφασίσει για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα λαμβάνοντας υπόψιν και τους στενούς του συνεργάτες.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Κάτι αντίστοιχο βέβαια ισχύει και για την ακαδημία του Παναθηναϊκού και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής αλλά και τους εργαζόμενους στο "Γ. Καλαφάτης". Και εκεί ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Τάκης Φύσσας, περίμενε να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζου αλλά ούτε αυτή η συνάντηση έγινε και ο παλαίμαχος άσος περιμένει και αυτός να έχει μια ενημέρωση από ανθρώπους του τριφυλλιού.

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν όμως το πιθανότερο είναι πως και ο Φύσσας θα ακούσει τα ίδια και θα πρέπει μετά και ο ίδιος να δει τι θα κάνει για την ακαδημία των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ