ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Αγκίρε δεν ήθελε Παναθηναϊκό"

"Ο Αγκίρε δεν ήθελε Παναθηναϊκό"

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως ο Ροντρίγκο Αγκίρε είπε όχι σε Παναθηναϊκό και Περούτζια και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να παίξει στην Ουντινέζε αλλιώς θα γυρίσει στην Πενιαρόλ.

Πριν από λίγες μέρες οι Ιταλοί έγραψαν πως ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Ροντρίγκο Αγκίρε. Από το τριφύλλι όμως τόνιζαν ότι η περίπτωση του νεαρού στραίκερ εξετάστηκε αλλά δεν απασχολούσε το συγκεκριμένο διάστημα.

Με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία όμως και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα www.calcionews24.com τονίζεται πως ο Αγκίρε είπε όχι σε Παναθηναϊκό και Περούτζια παρά το γεγονός ότι η Ουντινέζε ήθελε να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο Ροντρίγκο Αγκίρε επέστρεψε στην Ουντινέζε από τον δανεισμό του στην Περούτζια και τη Serie B που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και είναι και πάλι στην... αγορά. Η Ουντινέζε φαίνεται ότι θέλει να στοιχηματίσει στον παίκτη από την Ουρουγουάη ο οποίος όμως απορρίπτει όλες τις προτάσεις που είχε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι δημοσιογράφοι του "Calcionews24.com" ο Αγκίρε είχε προτάσεις από τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι και την Περούτζια, την προηγούμενη ομάδα του αλλά ο παίκτης απέρριψε και τις δυο προτάσεις.

Ο Αγκίρε είπε "όχι" στον Παναθηναϊκό και αρνήθηκε την Περούτζια. Δεν θέλει να παίξει στην Serie B και δεν σκέφτεται προτάσεις από άλλα πρωταθλήματα. Εάν ο Αγκίρε δεν έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα θα γυρίσει στην Ουρουγουάη και θα παίξει με την Πενιαρόλ που τον περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ