ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ντου" στον Βασίλη Κωνσταντίνου και αποχώρηση από το ΟΑΚΑ!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα άκουσε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του αγώνα με τη Ζάλγκιρις για όσα γίνονται στην ΠΑΕ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το κλειστό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου (φωτ. αρχείου), βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στο τριφύλλι και την Ζάλγκιρις.

Λίγο μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου κάποιοι οπαδοί των πράσινων κατευθύνθηκαν προς τα επίσημα όπου καθόταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου και είχαν έντονο διάλογο μαζί του για όσα γίνονται στην ΠΑΕ. Ο Κωνσταντίνου άκουσε πολλές ύβρεις και για να εκτονωθεί η κατάσταση μετά από 4-5 λεπτά ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε άρον - άρον από τη θέση του.

Εκείνη την ώρα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα εις βάρος του, εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και συνθήματα όπως " Έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ