ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντοντό: "Το παιχνίδι της ζωής μας στην Αθήνα"

Ντοντό: "Το παιχνίδι της ζωής μας στην Αθήνα"
INTIME SPORTS

O Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Γκαμπάλα, Ντοντό, υποστήριξε ότι οι Αζέροι πρέπει να έχουν υπομονή και να κάνουν το ματς της ζωής τους, ώστε να φύγουν από την Αθήνα με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναγνώρισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Ότι η Γκαμπάλα θα έχει δύσκολο έργο στην Αθήνα. Αλλά υποστήριξε ότι στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Και ότι με υπομονή και πολύ καλή εμφάνιση, οι Αζέροι μπορούν να πανηγυρίσουν στην πρόκριση, εκτός έδρας.

"Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας, για να φύγουμε με την πρόκριση από την Αθήνα. Δεν θα είναι εύκολο και το ξέρουμε, αλλά τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι αδύνατο. Φθάσαμε σε αυτή τη φάση με πολλή μάχη και δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτή την ευκαιρία.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και το μυστικό για να φύγουμε από την έδρα του με την πρόκριση, είναι να έχουμε πολλή υπομονή. Δεν μπορούμε να αφήσουμε χώρους. Θέλουμε να είμαστε στους ομίλους του Europa League.", υποστήριξε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Γκαμπάλα, Ντοντό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ