ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντεμπούτο σε φιλικό για τον υπό δοκιμή Ρόναλντ Ρόχας στον Παναθηναϊκό

Ντεμπούτο σε φιλικό για τον υπό δοκιμή Ρόναλντ Ρόχας στον Παναθηναϊκό

Ο 17χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα Ρόναλντ Μακίντο Ρόχας με δυο προπονήσεις στα πόδια του έπαιξε σε φιλικό με την U20 κόντρα στο Καματερό. (PICS)

Την δυνατότητα να τσεκάρουν τον 17χρονο (26 Σεπτεμβρίου 1998) επιθετικό από τη Βενεζουέλα Ρόναλντ Μακίντο Ρόχας είχαν στον Παναθηναϊκό καθώς ο νεαρός άσος από τη Βενεζουέλα την Κυριακή (6/9) το απόγευμα αγωνίστηκε σε φιλικό της Κ20.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι που δεν έπαιξαν στον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στην Καλλονή αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση στο Καματερό την ανδρική ομάδα και εκεί ο Ρόχας πήρε ένα 45λέπτο στα πόδια του αγωνιζόμενος σαν δεκάρι.

Ποιος είναι ο Ρόναλντ Μακίντος Ρόχας

Οι πράσινοι στο πλάνο ενεργοποίησης του Χουάν Ραμόν Ρότσα στην Λατινική Αμερική, πλην του ταξιδιού που θα γίνει τον Οκτώβρη στην Αργεντινή, έχουν αρχίσει και πάλι να εξετάζουν κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων άσων που έχουν προταθεί στον παλαίμαχο άσο. Όπως για παράδειγμα έγινε τον Ιούλιο με τον 17χρονο Γιαμίλ Αλί Ορόσκο Μουνιός από το Περού.

Από την προηγούμενη Πέμπτη στο Κορωπί βρίσκεται ο 17χρονος επιθετικός Ρόναλντ Μακίντο Ρόχας ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο Βενεζουέλα που παίζει στην πρώτη κατηγορία και θεωρείται πολλά υποσχόμενος με κύρια χαρακτηριστικά τη ταχύτητα και τη δύναμη του.

Ο Ρόχας είναι γιος του παλαίμαχου διεθνή με την Εθνική Βενεζουέλας Νταβίντ Μάκιντος μόνο που αυτός δεν είναι αμυντικός σαν τον πατέρα του αλλά παίζει στην επίθεση. Ο νεαρός κυνηγός στην περσινή σεζόν είχε 8 γκολ σε 21 ματς, στην πορεία της Κ18 της Ατλέτικο ως τα ημιτελικά του εθνικού πρωταθλήματος υποδομών.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει τουλάχιστον είκοσι μέρες στην χώρα μας και αν πείσει για τις ικανότητες τότε δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός άσος άλλες δυο φορές έχει ταξιδέψει εκτός Βενεζουέλας για να δοκιμαστεί. Συγκεκριμένα έχει μεταβεί στην Κόστα Ρίκα αλλά και στην Ισπανία όπου έχει δώσει το παρών σε προπονήσεις ακαδημιών στις συγκεκριμένες χώρες.

Ντεμπούτο σε φιλικό για τον υπό δοκιμή Ρόναλντ Ρόχας στον Παναθηναϊκό

*Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα Football-academies.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ