ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντέιβιντ ή Σάντσεθ, το αμυντικό δίλημμα

Ντέιβιντ ή Σάντσεθ, το αμυντικό δίλημμα

Ο προπονητής της Μπεσικτάς, Σενόλ Γκιουνές, εξετάζει τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Μπραζ και τον νυν μεταγραφικό στόχο του Τριφυλλιού, Σέρχιο Σάντσεθ!

Ο κόσμος είναι μικρός, πόσο μάλλον ο ποδοσφαιρικός, ο οποίος είναι ακόμα μικρότερος και αργά ή γρήγορα, οι πορείες που κάποτε ήταν παράλληλες, συναντώνται ξανά..

Ο Ντέιβιντ Μπραζ έφυγε ως αποτυχημένος από τον Παναθηναϊκό ( και ίσως να του κοστίσει ακριβά εξαιτίας των απαιτήσεων που προβάλλει δικαστικώς η Παλμέιρας), ωστόσο, εμμέσως βρίσκεται ξανά στο δρόμο του.

Ο 28χρονος - σήμερα - Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει καθιερωθεί στη Σάντος και θεωρείται ένας από τους πιο αξιόπιστους στόπερ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της Βραζιλίας και έχει φτάσει στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη μεταγραφική λίστα του προπονητή της Μπεσικτάς, Σενόλ Γκιουνές.

Εδώ έρχεται και "κουμπώνει" ο Παναθηναϊκός, αφού, οι Τούρκοι εξετάζουν την επιλογή του Ντέιβιντ ή του μεταγραφικού στόχου του Τριφυλλιού, Ισπανού αμυντικού, Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο 29χρονος στόπερ αρέσει στον Τούρκο προπονητή, ο οποίος, όμως, μελετά και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας του!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ