ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας: "Όσοι είστε εδώ, είστε συνειδητοποιημένοι για τα προβλήματα"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νταμπίζας EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές των πράσινων και τους ζήτησε να ξεχάσουν ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής πλέον επίσημα μίλησε πριν την έναρξη του προγράμματος στους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Ο "Ντάμπι" τους μίλησε για ένα δεκάλεπτο σχεδόν στην τραπεζαρία του "Γ. Καλαφάτης" και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να ξεχάσουν ό,τι έχει γίνει έως τώρα και να είναι συγκεντρωμένοι στο σήμερα και στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μεταξύ άλλων η ατάκα του Νίκου Νταμπίζα προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν η εξής:

" Το χθες ήταν χθες... Το σήμερα είναι κάτι διαφορετικό. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε όλοι μπροστά. Τα πράγματα στο εξής θα είναι διαφορετικά. Θέλω να είστε όλοι συνειδητοποιημένοι για τα προβλήματα και να ξέρετε ότι όσοι έμειναν εδώ από τους φροντιστές μέχρι τους τελευταίους ποδοσφαιριστές, το έκαναν με την καρδιά τους και γιατί θέλουν να είναι στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ