ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νταμπίζας: "Όλοι έλεγαν πού πάω..."

Νταμπίζας: "Όλοι έλεγαν πού πάω..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Νταμπίζας παραχώρησε συνέντευξη σε αγγλική ιστοσελίδα και θυμήθηκε την πρόσληψη του στον Παναθηναϊκό και αυτό που είχε πει στον Γιάννη Αλαφούζο.

Το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο Νιούκαστλ συνοδεύτηκε από μία συνέντευξη στην ιστοσελίδα "Chronicle Live", στην οποία φυσιολογικά το μεγαλύτερο μέρος αφιερώθηκε στην τοπική ομάδα και στον κίνδυνο του υποβιβασμού από την Premier League. Ένα ενδεχόμενο που ο παλαίμαχος αμυντικός χαρακτήρισε "καταστροφικό, που θα φέρει πισωγύρισμα".

Ωστόσο, σε ένα σημείο η συζήτηση περιστράφηκε στην Ελλάδα και στην πρόσληψη του ως τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, παρότι είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Νταμπίζας ανακάλεσε στη μνήμη του όσα άκουγε και αυτό που είπε ο ίδιος στον Γιάννη Αλαφούζο...

"Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ως ποδοσφαιριστής έπαιξα στον Ολυμπιακό και όταν μου δόθηκε η ευκαιρία από τον Παναθηναϊκό, όλοι έλεγαν: πού πάει αυτός; Είχα πει στον πρόεδρο (σ.σ. στον Αλαφούζο) ότι θα αντιμετώπιζε προβλήματα εξαιτίας μου. Φανταστείτε ένας να έχει παίξει ποδόσφαιρο στη Σάντερλαντ και έπειτα να προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής στη Νιούκαστλ. Δεν θα είναι το πιο εύκολο στον κόσμο" σχολίασε ο Νταμπίζας.

Έπειτα, συμπλήρωσε: "Αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και ήθελα να αναλάβω την ευθύνη. Αυτό μου δίνει κίνητρο και είναι ο οδηγός μου, να αποδεικνύω στους άλλους ότι κάνουν λάθος. Έπρεπε να αρχίσω από χαμηλά, δεν άρχισα από το μηδέν, αλλά από χαμηλά. Όμως, αυτό ήταν πρόβλημα για μένα".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ