ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Nova ή... τρανζιστοράκι!

PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός “τραβάει” το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του κυριακάτικου αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού. Ματαιώθηκε κάθε σκέψη για ΣΚΑΪ ή ιντερνετικής μετάδοσής του.

Σήμερα ή – το πολύ – αύριο το πρωί θα γνωρίζουμε αν τελικά το κυριακάτικο ματς (15.00 στο “Απόστολος Νικολαϊδης” θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Nova ή θα θυμηθούμε παλιές “ρομαντικές” εποχές, με το αυτί στο... τρανζιστοράκι (και στον Sport24 radio) για τη μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός.

Οι Πράσινοι – οι οποίοι απέχουν από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας που διεξάγεται αυτή την ώρα – επιμένουν προς το παρόν στη φαινομενικά σκληρή στάση τους για το θέμα των χρημάτων που σύμφωνα με την άποψή τους οφείλει το συνδρομητικό κανάλι από τις 15 Ιανουαρίου και απαιτούν το ποσό των περίπου 800.000 ευρώ που τους αντιστοιχεί από το σύνολο της συγκεκριμένης δόσης. Πιθανώς, μάλιστα, να στείλουν και επιστολή στη Σούπερ Λίγκα, με την οποία να ζητούν από τον Συνεταιρισμό την καταβολή όλου του ποσού από τη Nova και όχι μέρος αυτού σε δόσεις, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι θέλει το συνδρομητικό.

Ως πρώτο “μέτρο αντίδρασης” σκέφτονται ακόμα την απαγόρευση της μετάδοσης του κυριακάτικου ματς με τον Λεβαδειακό. Έπεσαν, μάλιστα στο τραπέζι και διάφορες “εναλλακτικές” σκέψεις όπως η ιντερνετική του κάλυψη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (όπως των αγώνων της ομάδας Νέων στην περυσινή σεζόν) ή η μετάδοση από τον ΣΚΑΪ, αλλά εγκαταλείφθηκαν, προφανώς λόγω των νομικών επιπτώσεων. Όχι πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα η ΠΑΕ άπαξ και απαγορεύσει την είσοδο των συνεργείων της Nova το μεσημέρι της Κυριακής... Όλα αυτά, όμως, είναι θέματα που θα εξεταστούν από αμφότερες τις πλευρές αν τελικά απαγορευτεί από τους Πράσινους η μετάδοση από τη Nova.

Προς το παρόν τα μόνα δεδομένα είναι δύο: α) το ματς τηλεοπτικά είναι “στον αέρα” β) αν δεν μεταδοθεί από τη Nova, δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από άλλο κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Nova για κεντρική διαχείριση και Παναθηναϊκό: "Έχουμε τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις μας"
Εξώδικο του Παναθηναϊκού προς τη Super League για τη NOVA
Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ