ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νούνο Ρέις: "Ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει το νούμερο ένα στην Μπενφίκα"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις, υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης του στο "τριφύλλι" και προσεχώς γκολκίπερ της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μπορεί να γίνει βασικός στους "αετούς".

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να μετακομίσει στη Λισαβόνα για λογαριασμό της Μπενφίκα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό θα γίνει κατά τη χειμερινή ή τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Νούνο Ρέις με δηλώσεις του στη "Desporto ao Minuto", υποστήριξε ότι μπορεί να γίνει βασικός στους "αετούς" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

"Είναι ένας παίκτης που αντέχει στην πίεση. Είναι για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία, είναι ένας παίκτης που δεν έχει φόβο. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν κυλούν καλά, αυτός βρίσκει από μόνος του το κίνητρο για να προσπαθήσει να τα αλλάξει γρήγορα. Ο Ζούλιο Σέζαρ θα είναι δάσκαλος για τον Βλαχοδήμο. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει το νούμερο ένα στη θέση του τερματοφύλακα στην Μπενφίκα.

Νούνο Ρέις: "Ο Βλαχοδήμος μπορεί να γίνει το νούμερο ένα στην Μπενφίκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νούνο Ρέις και Οδυσσέας Βλαχοδήμος από περυσινό ματς Παναθηναϊκός - Ηρακλής

Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι νέος και πάντα διαθέσιμος να μάθει. Έχει καλές εξόδους, παίζει καλά με τα πόδια. Γι' αυτό και κλήθηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας", υποστήριξε ο Νούνο Ρέις.

Όσον αφορά στη συγκεκριμένη θέση, η Μπενφίκα έχει "επενδύσει" στον 18χρονο Βέλγο τερματοφύλακα, Μίλε Σβίλαρ, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει στο ρόστερ ο 23χρονος, Μπρούνο Βαρέλα, αλλά και ο 38χρονος Βραζιλιάνος, Ζούλιο Σέζαρ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ