ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Nottingham Post: "Με 300.000 ευρώ στη Νότιγχαμ ο Χουλτ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Η Nottingham Post, πάντα καλά ενημερωμένη για θέματα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενστερνίζεται δημοσιεύματα από την Ελλάδα και τη Σουηδία, τοποθετώντας τον Νίκλας Χουλτ ψηλά στη μεταγραφική λίστα των "κόκκινων"!

Την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Σουηδία και θέλει τον Νίκλας Χουλτ να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενστερνίζεται η Νottingham Post, που ειδικεύεται σε θέματα πάσης φύσεως που αφορούν την ομάδα της πόλης.

Ο Αϊτόρ Καράνκα, που ανέλαβε προ ημερών την τεχνική ηγεσία των "κόκκινων", πρόσφατα σε δηλώσεις του δεν αρνήθηκε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της. Χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει θέσεις και ονόματα, τονίζοντας πως θέλει πρώτα να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που έχει τώρα στη διάθεση του.

Ενδιαφέρον για τον Σουηδό διεθνή μπακ είχε δείξει και η ολλανδική Ουτρέχτη, η οποία μάλιστα φέρεται να έδινε περισσότερα χρήματα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την αγγλική ομάδα στο ύψος της ετήσιας αποζημίωσης του Χουλτ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να προσφέρει ποσό ύψους 300.000 ευρώ στο "τριφύλλι", προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του αριστεροπόδαρου μπακ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του Νίκλας Χουλτ με τον Παναθηναϊκό δεν ξεκαθάρισε τίποτα. Οι δυο πλευρές πήραν προθεσμία για υποβολή υπομνημάτων εντός της εβδομάδας και η απόφαση για το αν θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό (από τον οποίο έχει πληρωθεί, αλλά εκτός της σχετικής προθεσμίας) θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα. έως τότε, βέβαια, ενδέχεται ο Σουηδός να έχει πωληθεί, συνεπώς να μην έχει πρόβλημα καμία από τις δύο πλευρές...

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Πανιουκόβ για Παναθηναϊκό, στην προετοιμασία της Ζενίτ
Ο 36χρονος Σισέ σκίζει τα δίχτυα στη Γ' Ελβετίας
Ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ για Κουλιμπαλί
Ένα μήνα εκτός με θλάση ο Μουνιέ στον Παναθηναϊκό
Πάει για αναβολή η προσφυγή του Χουλτ, εκδίκαση και για Κουτρουμπή
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ