ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νόρλινγκ: "Η πρόκριση είναι ζωντανή"

Νόρλινγκ: "Η πρόκριση είναι ζωντανή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΪΚ παραδέχτηκε ότι το 1-0 εις βάρος της ομάδας του είναι ένα θετικό σκορ ενόψει της ρεβάνς η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Χάμρμπι.

Ο προπονητής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, υποστήριξε ότι η πρόκριση είναι "ζωντανή" καθώς το 1-0 αφήνει αρκετές ελπίδες στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της Χάμαρμπι.

"Ήμασταν συμπαγής, αντέξαμε στην πίεση, ψάξαμε το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Μας άρεσε που παίξαμε σε αυτό το γήπεδο, ένα εντελώς ποδοσφαιρικό γήπεδο. Δεν έχουμε τέτοια στην Σουηδία".

Είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

"Είναι ένα καλό σκορ. Είμαστε διαφορετικοί στην έδρα μας. Και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας είναι παθιασμένη. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Αν κάτι μπορεί να χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρο της Σουηδίας είναι το πάθος που δείχνουν οι φίλαθλοι μας".

Σκοπεύετε να παίξετε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο παιχνίδι;
"Θα το δούμε. Αλλά σίγουρα πρέπει να σκοράρουμε κάποια τέρματα".

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό που είχε και αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεση του, πιστεύετε ότι μπορεί να είναι καλύτερος στο δεύτερο ματς;
"Ίσως. Κατά ένα τρόπο ναι αλλά και ίσως όχι γιατί είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Υπάρχουν πέντε νέοι παίκτες, πρέπει να συντονιστούν. Εμείς έχουμε τους αγώνες μας, έχουμε και τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις οπότε θα δούμε. Η πρόκριση είναι ζωντανή και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην Στοκχόλμη".

Θα έχει διαφορά που η ρεβάνς θα γίνει σε συνθετικό χλοοτάπητα;
"Ίσως. Υπάρχει διαφορά όταν παίζεις σε συνθετικό γήπεδο. Δεν ξέρω πόσοι παίκτες σας έχουν παίξει και είναι συνηθισμένοι, εμείς είμαστε ενδεχομένως να κάνει τη διαφορά".

Ο Παναθηναϊκός έχει δυο Σουηδούς παίκτες τον Μπεργκ και τον Χουλτ, η γνώμη σας;
"Ο Μάρκους Μπεργκ ωριμάζει και γίνεται όλο και καλύτερος. Είμαστε περήφανοι που παίζει εδώ. Είναι πολύ καλός και στην Εθνική και έπαιξε και μαζί με τον Ζλάταν που τώρα αποχώρησε από την εθνική Σουηδίας και τώρα θα είναι ο βασικός φορ. Ο Νίκλας είναι ένας καλός παίκτης ο οποίος θα γίνεται καλύτερος όσο κερδίζει αυτοπεποίθηση"

*Στο χθεσινό παιχνίδι κόπηκαν 12.131 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 115.632 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ