ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

No Λέτο, Νο πάρτι

No Λέτο, Νο πάρτι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ήταν στην πτήση που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βίγκο και σας μεταφέρει ενδιαφέρονται περιστατικά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Βίγκο το πρωί της Τετάρτης (28/9) με πτήση τσάρτερ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 09:10 και αφίχθη στην πόλη της Γαλικίας στις 12:40, ώρα Ελλάδας.

Το Sport24.gr ακολουθεί την αποστολή για το παιχνίδι με τη Θέλτα, για τη 2η αγωνιστική του Europa League και σας μεταφέρει όσα συνέβησαν στη διάρκεια του ταξιδιού.

* Στο σημείο που ήταν να σταθμεύσει το πούλμαν του Τριφυλλιού για να αποβιβαστούν τα μέλη της αποστολής, φρουρούσαν τρεις αστυνομικοί, με τον έναν να έχει σκύλο. Το ζώο ήταν… ανήσυχο από νωρίς, ωστόσο όταν άρχισαν να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες από το πούλμαν, αφήνιασε!

* Μία ανεπίσημη ομαδική φωτογράφιση έγινε στην αίθουσα αναχωρήσεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο πόζαραν όλοι μαζί, γεγονός που προκάλεσε την περιέργεια πολλών παριστάμενων.

* Το ελληνικό στοιχείο είναι ενισχυμένο σε αυτή την αποστολή… Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Χουχούμης, Ξενόπουλος, Στάικος, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης, δηλαδή 8 ποδοσφαιριστές σε σύνολο 20.

* Ο Λουκ Στιλ δέχτηκε τα εγκώμια ενός από τους φιλάθλους οι οποίοι ταξιδεύουν με την αποστολή. «Λουκ, σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεσαι περισσότερο» ήταν ο έπαινος προς τον Άγγλο γκολκίπερ, ο οποίος ευχαρίστησε για τα καλά λόγια.

* Στα ταξίδια στην Κοπεγχάγη και στη Στοκχόλμη, ο Παναθηναϊκός είχε χρησιμοποιήσει τσάρτερ ξένων αεροπορικών εταιριών. Για το Βίγκο, η ΠΑΕ νοίκιασε εκ νέου αεροσκάφος ελληνικής εταιρίας, οπότε επανήλθαν και οι καθιερωμένες ευχές του πιλότου. Βέβαια, ήταν λιτές, αφού περιορίστηκε σε ένα «καλή επιτυχία».

* Σαμπά, Εμποκού και Κουλιμπαλί ήταν μαζί πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο, όπως και οι Ρινάλντι, Βιγιαφάνιες. Ο Στιλ είχε καθίσει με τον Λουντ, ο Ζέκα πηγαινοερχόταν, ο Ιμπάρμπο είχε αφοσιωθεί στη μουσική του και ο Λεντέσμα διάβαζε ειδήσεις στο smart-phone του.

* Ο Στραματσόνι βάδισε για αρκετά λεπτά με τον αναλυτή αγώνων, Βιτσέντζο Σάσο και στην παρέα τους ενσωματώθηκαν και οι άλλοι Ιταλοί του επιτελείου, Μούτσι, Ντανέσι και Πανοντσίνι. Εάν κουβέντιαζαν για το παιχνίδι ή για κάτι άλλο, αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι…

* Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα έρθει στο Βίγκο απ’ ευθείας από το Μάντσεστερ, όπου την Τρίτη (27/9) συμμετείχε στο συνέδριο της Soccerex. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ αναμένεται στη Γαλικία για το παιχνίδι.

* Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ταξίδεψε με την αποστολή και η Αθηνά Μπαλωμένου ήταν το ανώτερο διοικητικό στέλεχος στο αεροσκάφος. Στα δύο προηγούμενα εκτός Ελλάδας παιχνίδια αποδείχτηκε τυχερή.

* Ήσυχοι ήταν οι παίκτες στη διάρκεια της πτήσης, αφού οι πιο πολλοί προτίμησαν να χαλαρώσουν ή να κοιμηθούν. Δεν έχει ταξιδέψει και ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος πειράζει τους συμπαίκτες του, οπότε επικράτησε ηρεμία.

* Ο πλέον... αεικίνητος του αεροπλάνου, ήταν ο κάμεραμαν την ομάδας, Λεωνίδας Αβράμης. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της πτήσης τραβούσε πλάνα για το backstage βίντεο που θα φτιάξει και το μόνο που δεν έκανε ήταν να κρεμαστεί από τα φτερά!

* Ο καιρός στο Βίγκο θυμίζει Αθήνα, αφού η θερμοκρασία ξεπερνά τους 23 βαθμούς Κελσίου και επικρατεί ηλιοφάνεια. Ωστόσο, η θερμοκρασία κάνει την κατάσταση πολύ δυσκολότερη…

* Πολλοί αστυνομικοί με βανάκια περίμεναν την αποστολή του Παναθηναϊκού. Δύο οχήματα συνόδεψαν το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα και άλλα δύο τους διοικητικούς, τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους. Οι αστυνομικοί περίμεναν μέχρι να μπουν στα ξενοδοχεία άπαντες.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ