ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο ο Κουρμπέλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ICON

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ η βροχόπτωση δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονηθούν στο γήπεδο.

Επιστροφές περίμενε στην προπόνηση της Δευτέρας (13/11) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όμως ακόμα ένας ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο, ενώ λόγω της έντονης βροχόπτωσης δεν πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις στα γήπεδα του "Γεώργιος Καλαφάτης"...

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να εκτιμηθεί το πρόβλημα του. Προς το παρόν, υπάρχει αναμονή και την Τρίτη (14/11) θα διαπιστωθεί εάν τίθεται θέμα απουσίας του από το κυριακάτικο (19/11) παιχνίδι.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δεν βγήκαν καθόλου έξω, εξαιτίας της βροχής. Σε αντιστάθμισμα, ο Ουζουνίδης αποφάσισε να ακυρώσει το ρεπό της Πέμπτης, ώστε οι ποδοσφαιριστές να προπονηθούν στο γήπεδο και να αναπληρώσουν την αναβολή της Δευτέρας.

Λόγω των καιρικών συνθηκών, οι Βιγιαφάνιες, Λουτσιάνο, Τσάβες, Μολέντο, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης που είχαν προβλήματα, υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Ο Ουζουνίδης περιμένει να μπουν από την Τρίτη οι Βιγιαφάνιες και Μολέντο, ενώ αναμένει να δει τι θα συμβεί με τους Κουλιμπαλί και Γιόχανσον, αφού έχει ξεμείνει από δεξιούς μπακ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ