ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Μόνο με τρελή πρόταση θα φύγουν Μπεργκ, Καρέλης"

Νίνης: "Μόνο με τρελή πρόταση θα φύγουν Μπεργκ, Καρέλης"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης με αποκλειστικές του δηλώσεις σε ιστοσελίδα στην Ιταλία τόνισε ότι οι Έλληνες δεν χάνουν ποτέ το πάθος τους για το ποδόσφαιρο και φυσικά απάντησε στο ενδιαφέρον της Φροζινόνε για τους Μπεργκ και Καρέλη.

Το πέρασμα του Σωτήρη Νίνη από την Ιταλία και η παρουσία του στον Παναθηναϊκό τη δεδομένη στιγμή όπου η Φροζινόνε φέρετε να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκους Μπεργκ και τον Νίκο Καρέλη έκανε τον Έλληνα διεθνή άσο τον ιδανικότερο άνθρωπο να μιλήσει στους Ιταλούς.

Ο μέσος του τριφυλλιού σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.tuttomercatoweb.com μίλησε για τους Μπεργκ και Καρέλη τονίζοντας ότι δύσκολα το τριφύλλι θα τους παραχωρούσε αν δεν είχε μια τρελή πρόταση. Επίσης ρωτήθηκε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, την παρουσία του ίδιου στον Παναθηναϊκό αλλά και τα ματς με την Μπριζ.

Ο Νίνης αναφέρθηκε και στην Πάρμα στην οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο και υποστήριξε ότι οι άνθρωποι του τριφυλλιού δουλεύουν με τέτοιο τρόπο ώστε οι πράσινοι να μην βρεθούν ποτέ στην θέση της Πάρμα.

"Είμαι στεναχωρημένος για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την Πάρμα. Ελπίζω σύντομα το κλαμπ να είναι εκεί που αξίζει να βρίσκεται"

Πως είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό;
"Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και το δείξαμε ήδη στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Champions League καθώς νικήσαμε την Μπριζ. Τώρα χρειάζεται μια σπουδαία προσπάθεια στο δεύτερο παιχνίδι για να προκριθούμε καθώς είναι πολύ σημαντικό για το κλαμπ να περάσουμε στην επόμενη φάση. Και από οικονομικής άποψης.

Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής έχουν κάνει αξιέπαινες προσπάθειες. Δουλεύουν με μικρό μπάτζετ αλλά έκαναν μια πολύ καλή ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε να βρεθούμε στην θέση της Πάρμα".

Το πρώτο παιχνίδι πήγε καλά;
"Ναι, μπορεί ακόμα να μην έχουμε περάσει από τον πρώτο γύρο αλλά ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το ματς. Πραγματοποιήσαμε μια τέλεια εμφάνιση. Ο καθένας έκανε το καλύτερο δυνατό. Τώρα περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι"

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο;
"Η κατάσταση δεν είναι καλή. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς σε πολλά πράγματα, αλλά στο ποδόσφαιρο, ευτυχώς δεν φαίνεται τόσο πολύ. Οι παίκτες δεν παίρνουν αστρονομικά ποσά αλλά οι Έλληνες ποτέ δεν χάνουν το πάθος τους για το ποδόσφαιρο. Τα γήπεδα ίσως δεν είναι γεμάτα κάθε Κυριακή αλλά οι καιροί είναι σκληροί".

Να μιλήσουμε λίγο για τον Καρέλη και τον Μπεργκ. Η Φροζινόνε τους παρακολουθεί. Θεωρείς ότι θα μπορούσαν να παίξουν στο καμπιονάτο;
"Είναι πολύ καλοί παίκτες, ειδικά ο Μπεργκ ο οποίος μπορεί ν' αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο επιθετικό, διεθνή με την Σουηδία και συμπαίκτης με τον Ιμπραχίμοβιτς. Ο σύλλογος θ' απαιτήσει αρκετά χρήματα για τους δύο παίκτες, εγώ όμως ελπίζω να μείνουν.

Ο Καρέλης είναι διαφορετικός παίκτης, έκανε 2-3 φανταστικές σεζόν. Είναι νέος, δυνατός και έξυπνος. Είναι χαρά μου ν' αγωνίζομαι μαζί τους και νομίζω ότι αν δεν υπάρξει κάποια τρελή προσφορά ο σύλλογος δεν θα τους παραχωρήσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ