ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Είναι θέμα των παικτών και θέμα ψυχολογίας"

Νίνης: "Είναι θέμα των παικτών και θέμα ψυχολογίας"
Νίνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωτήρης Νίνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και υποστήριξε πώς οι πράσινοι κάνουν κάθε φορά τα ίδια λάθη ενώ τόνισε ότι μπορεί να αλλάξει η εικόνα του τριφυλλιού.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο Σωτήρης Νίνης:

Κακή βραδιά δεν πήγε τίποτα καλά, τι εικόνα μένει;
"Τι εικόνα να μένει, χάσαμε ένα παιχνίδι που προετοιμαζόμασταν δυο εβδομάδες, είμαστε πολύ λυπημένοι, ότι και να πω τώρα είναι λίγο. Δυστυχώς κάθε φορά κάνουμε τα ίδια λάθη, κάθε φορά αδικούμε τους εαυτούς μας. Νομίζω είναι καθαρά, από ένα σημείο και μετά, θέμα των παικτών και καθαρά θέμα ψυχολογικό".

Πως μπορεί να αλλάξει αυτό, να ανατραπεί; Δεν έχει ξεκινήσει καλά η χρονιά και συνεχίζεται στο πρωτάθλημα;
"Είναι ακόμα αρχή παιδιά, δυστυχώς χάσαμε, εννοείται κανείς δεν το θέλει αυτό. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, είναι λογικό, κανείς δεν το ήθελε, κανείς δεν το περίμενε. Η κατάσταση αλλάζει μόνο με νίκες. Αν κερδίζουμε συνέχεια θα αλλάξει η κατάσταση. Αν κάνουμε βέβαια τέτοιες εμφανίσεις, που κατά τη γνώμη μου δεν αξίζαμε να χάσουμε, τουλάχιστον εγώ έτσι το είδα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Πρέπει έναν στόχο έχουμε, το πρωτάθλημα, να δείχνουμε ότι το παλεύουμε και το θέλουμε".

Παίκτες δυνατοτήτων δεν τίθεται, τι μπορεί να έχει πάει στραβά, η ομάδα έδειχνε βραχυκυκλωμένη στο πρώτο μέρος;
"Όταν μια ομάδα αμύνεται τόσο καλά όπως ο Πανιώνιος, αλλά δεν είναι μόνο ο Πανιώνιος, οι περισσότερες ομάδες της Super League αυτή τη στιγμή όταν παίζουν με μια μεγάλη ομάδα είναι λογικό να αμύνονται. Απλά εμείς πρέπει να ψάχνουμε και να βρίσκουμε τους τρόπους για να σκοράρουμε και να δημιουργούμε τις φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο απ' το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Απ' ένα φάουλ που δεν μπορώ να το σχολιάσω. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος είχαμε την κατοχή της μπάλας, κάναμε πολλές σέντρες χωρίς ουσία. Είχαμε δυο-τρία σουτ, ήμασταν κοντά στο να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Στην καριέρα σου έχεις περάσει πολλές καλές και κακές στιγμές πως θα μπορούσε να γιατρευτεί η κατάσταση;
"Σας είπα δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Εγώ τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα το έχω ζήσει πολλές φορές, δυστυχώς. Ο μοναδικός τρόπος είναι οι νίκες και ο χρόνος. Άμα κερδίζουμε. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε πολλά παιχνίδια, έχουμε μόνο ένα στόχο, το πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο, όταν θα αρχίσει. Οπότε επειδή δεν έχουμε και πολλά παιχνίδια να παίζουμε συνεχόμενα θα μένει η πικρία για περισσότερο για να ρεφάρεις που λέμε. Το μοναδικό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια δεν υπάρχει κάτι άλλο".

Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη μπορεί να αλλάξει;
"Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Σίγουρα δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, έχουμε κάνει κακές εμφανίσεις. Οι ίδιοι παίκτες είμαστε, οι ίδιοι που πήραμε πέρυσι την πρωτιά στα πλέι οφ συν κάποιοι επιπλέον παίκτες που ήρθαν να μας βοηθήσουν. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα αρχίσει να τσουλάει. Χρειάζεται υπομονή, βέβαια ο κόσμος είναι λογικό να έχει απογοητευτεί, εμείς οι ίδιοι είμαστε απογοητευμένοι, μόνο με νίκες θα αλλάξει η κατάσταση και είναι στο χέρι μας απ' εδώ και πέρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ