ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Αυτή τη στιγμή προέχει ο Παναθηναϊκός"

Νίνης: "Αυτή τη στιγμή προέχει ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης με δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε ιταλική ιστοσελίδα υποστήριξε πως πρώτη του προτεραιότητα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι φήμες περί συμφωνίας του Σωτήρη Νίνη με την Πάρμα και μεταγραφής του διεθνή άσου το προσεχές καλοκαίρι στον Ιταλικό σύλλογο όλο και περισσότερο ακούγονται στην γείτονα χώρα.

Ο Νίνης σε δηλώσεις (που φέρεται να έκανε) στο Tuttomercatoweb τόνισε πως είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και μετέθεσε οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του στο τέλος της σεζόν.

«Δεν το σκέφτομαι καθόλου, είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και με ενδιαφέρει να τα πάω καλά με την ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι», τόνισε. Ερωτηθείς αν θεωρεί πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, απάντησε: «Φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή μοναδικός μου στόχος είναι να τα πάω καλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και όλα τα άλλα θα τα δούμε την κατάλληλη στιγμή».

Όσο για το αν έχει κάποια προτίμηση ομάδας στην Ιταλία, είπε:
«Όλες οι ομάδες μου αρέσουν στην Ιταλία, όχι μόνο η Πάρμα. Όλες οι ομάδες είναι σημαντικές. Αν χρειαστεί, θα τα ξαναπούμε τον Ιούνιο».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ