ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίκη για να ξαναπάρει την κορυφή ο Παναθηναϊκός

Νίκη για να ξαναπάρει την κορυφή ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει τους τρεις βαθμούς για να επανέρθει στην πρώτη θέση και να συγκεντρωθεί στη Σταντάρ Λιέγης.

Με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα δύο κολλητά εντός έδρας παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (16:00, NS2, Sport24 Radio 103,3).

Ο Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς για να επιστρέψει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, να δείξει ότι δεν επηρεάστηκε από τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων και να ξορκίσει έναν αντίπαλο προπονητή, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα την τελευταία τριετία.

Όλη την εβδομάδα ο Αντρέα Στραματσόνι δίνει το "στίγμα", επιμένοντας ότι η Ξάνθη προέχει της Σταντάρ Λιέγης και το πρωτάθλημα προηγείται του Europa League. Ο Ιταλός διεμήνυσε τη λογική του μέσω των δηλώσεων του, αλλά και μιλώντας στους παίκτες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Στραματσόνι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1 και με επικρατέστερους έντεκα τον Στιλ στην εστία, τους Μέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουτρουμπή στην τετράδα της άμυνας, τους Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες στη μεσαία γραμμή και τους Γουακάσο, Εμποκού, Μπεργκ στην επιθετική τριπλέπτα.

Τέλος, το γεγονός πως το παιχνίδι διεξάγεται μεσημέρι, φέρνει μνήμες άλλων εποχών και αναμένεται να προσελκύσει πολυάριθμους θεατές. Στην ΠΑΕ αναμένουν περισσότερους από 12.000 θεατές στις εξέδρες, εισιτήρια υπάρχουν διαθέσιμα και τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 09:30!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ