ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Δώνης

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis prior to a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis prior to a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας κόουτς συναντήθηκε σήμερα τελικά με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν.

Εποχή Δώνη στον Παναθηναϊκό, αφού ολοκληρώθηκε το ραντεβού του Έλληνα τεχνικού με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, οι δυο τους συμφώνησαν και ως εκ τούτου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού", αποτελώντας τον διάδοχο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πράσινο πάγκο.

Ο Δώνης έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, αλλά επειδή καθυστέρησε να έρθει μετά την σχετική ειδοποίηση από το Νίκο Νταμπίζα το μεσημέρι της Κυριακής, δεν πρόλαβε να συνομιλήσει με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Ο λόγος για τον οποίο οι δυο άνδρες δεν συνομίλησαν το βράδυ της Κυριακής ήταν πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του, Πιτ, είχαν κανονίσει να παραβρεθούν στο τραπέζι που θα έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης για τα "Ποσειδώνια 2018".

Μια εκδήλωση άλλωστε στην οποία θα βρίσκονταν και αρκετοί εφοπλιστές και επιχειρηματίες με τους οποίους ο Ταϊλανδός θα ήθελε να κάνει γνωριμίες και επαφές. Εντούτοις, το πρωί συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη, έδωσαν τα χέρια και πλέον αναλαμβάνει να τρέξει τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ