ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Ο Γιάννης Αλαφούζος από αύριο δεν θα είναι πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Παραμένει ο "ισχυρός άνδρας" και χρηματοδότης της ΠΑΕ, αλλά τη θέση του παίρνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από αύριο! Στη γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου ΔΣ τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει στο ΔΣ της ΠΑΕ ως μέλος του και ασφαλώς αν δεν βρεθεί αξιόπιστος επενδυτής το καλοκαίρι, θα παραμείνει και ο βασικός χρηματοδότης της.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος είχε απομακρυνθεί από την "καθημερινότητα" της ΠΑΕ δίνοντας χώρο στον Χρήστο Παναγόπουλο για να παίξει μπάλα διοικητικά. Τώρα αποχωρεί και από τη θέση του προέδρου, την οποία αναλαμβάνει ο αρχαιότερος παράγοντας της ΠΑΕ, ο οποίος μέχρι σήμερα είχε το πόστο του αντιπροέδρου. Τον πρώτο λόγο στη λήψη αποφάσεων θα έχει και πάλι ο Αλαφούζος και τον πρώτο ρόλο στα διοικητικά της ΠΑΕ θα συνεχίσει να κατέχει ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο οποίος λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων δεν μπορεί να κατέχει θέση στο Δ.Σ.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 4 Απριλίου σχετικά με το ενδεχόμενο αλλαγής στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα αύριο (Παρασκευή, 21/4) και επισημαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό το νέο συμβούλιο να αποτελείται από επτά μέλη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ