ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέος πρόεδρος στη ΓΗΠΕΛ

Νέος πρόεδρος στη ΓΗΠΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάββας Παπαδόπουλος παύθηκε από την προεδρία της ΓΗΠΕΛ, στο πλαίσιο της εσωτερικής αναδιάρθρωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πρόκειται για την πλέον πολυσυζητημένη θυγατρική εταιρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Για μία διετία η ΓΗΠΕΛ αποτέλεσε το πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και στον Ανδρέα Βγενόπουλο, όμως πλέον έχει καταστεί ανενεργή.

Παρόλα αυτά, βάση νόμου η ΠΑΕ υποχρεούται να ορίζει ΔΣ και τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε μία μεταβολή στη σύνθεση του. Ο Σάββας Παπαδόπουλος παύθηκε από την προεδρία και στη θέση του αναμένεται να οριστεί άλλο διοικητικό στέλεχος. Φυσικά, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ΓΗΠΕΛ δεν έχει αντικείμενο προς το παρόν, ούτε ο νέος πρόεδρος θα σηματοδοτήσει κάτι περισσότερο.

Παράλληλα, ο Σάββας Παπαδόπουλος, είχε ενασχόληση με τα οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ (παραμένει στο ΔΣ), όμως διακόπηκε και αυτού του είδους η συνεργασία. Γενικότερα, στο εσωτερικό της διοίκησης εξελίσσεται μία αναδιάρθρωση ρόλων και δεν πρέπει να αποκλειστούν περαιτέρω αλλαγές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ