ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέος εμπλεκόμενος με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στη Διπλή Ανάπλαση

Νέος εμπλεκόμενος με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό στη Διπλή Ανάπλαση

Η Alpha Bank είναι ο νέος ιδιοκτήτης του υπό κατασκευή εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό και ο Ερασιτέχνη Παναθηναϊκός υποχρεούται να συζητήσει μαζί της για την απεμπλοκή του από την Διπλή Ανάπλαση.

Οριστικά και αμετάκλητα, μετά από πολύμηνες διαδικασίες, το υπό κατασκευή εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό, άλλαξε ιδιοκτήτη. Η "Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική" μεταβίβασε την κυριότητα στην "ALPHA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ", θυγατρική της Alpha Βank, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την ανέγερση του οικοδομήματος και για την εκμετάλλευση του.

Οι διευθετήσεις ολοκληρώθηκαν με τη διεξαγωγή της Β' Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της ΜΒΔΤ την Παρασκευή (4/9). Οι μέτοχοι ενέκριναν τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του Mall έναντι της εξόφλησης της οφειλής προς την τράπεζα, ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εξέλιξη επηρεάζει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού από εδώ και στο εξής θα συνδιαλέγεται με την Alpha Bank, προκειμένου να εξασφαλίσει την απεμπλοκή του από τη Διπλή Ανάπλαση.

Υπενθυμίζεται ότι για να πάρει άδεια λειτουργίας το εμπορικό κέντρο στο Βοτανικό, ο κατασκευαστής υποχρεούται από το νόμο να παραδώσει έτοιμες προς χρήση, νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Με δεδομένο όμως ότι η Διπλή Ανάπλαση υφίσταται μόνο στη θεωρία και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να υλοποιηθεί, οι εμπλεκόμενοι θα αναζητήσουν μία συμφωνία για την απεμπλοκή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από το πρότζεκτ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ