ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο χτύπημα από τον Εμποκού για τα οφειλόμενα στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πολ Ζοζέ Εμποκού "χτύπησε" μετά τον Μάρκους Μπεργκ μιλώντας για τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες του Παναθηναϊκού και την ασυνέπεια που υπάρχει στις πληρωμές.

Νέο "χτύπημα" για τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά από τον Πολ Ζοζέ Εμποκού, ο οποίος ακολούθησε και αυτός τον δρόμο που χάραξε ο Μάρκους Μπεργκ και μίλησε για τα οφειλόμενα που υπάρχουν.

Ο επιθετικός από το Κονγκό στάθηκε στην ασυνέπεια για τις πληρωμές και τόνισε ότι τα οικονομικά προβλήματα φρενάρουν τον ίδιο για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι τα πάντα εξαρτώνται και από την Κιέβο Βερόνα.

Σύμφωνα με τον Εμποκού μάλιστα πολλές φορές οι παίκτες του τριφυλλιού αισθάνονται ότι δεν υπάρχει κανείς από πίσω για να τους στηρίξει.

Αναλυτικά ο επιθετικός του τριφυλλιού είπε στις δηλώσεις του στη "NOVA" για τα οφειλόμενα:

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ολοκληρώνεται ο δανεισμός σου. Υπάρχει κάποιο νέο; Θα ήθελες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό. Έχεις σκοπό να πιέσεις την Κιέβο; Υπάρχουν άλλες προοπτικές στην καριέρα σου;
"Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και επιπλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Οπότε η συνέχεια δεν εξαρτάται από εμένα. Όπως καταλαβαίνετε, εξαρτάται από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα. Και από πληρωμές και λοιπά.

Βεβαίως θα ήθελα να συνεχίσω, όμως παρόλα αυτά σκέφτομαι μερικές στιγμές ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, υπάρχουν κάποια θέματα πληρωμών, τα οποία όταν τα σκέφτομαι, κάπως λιγάκι με φρενάρουν. Και πάλι λέω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, είμαι σε μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες, είμαστε ένα καλό σύνολο αλλά ορισμένες φορές, αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν.

Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας".

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ"

Ο Εμποκού όπως είναι λογικό μίλησε και για την μάχη των playoffs και το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο θέτοντας ως στόχο την πρώτη θέση και μια καλή αρχή στη Νέα Σμύρνη. Οι σχετικές ερωταπαντήσεις είχαν ως εξής...

- Μπορεί να σας κάνει καλό αυτή η αποχή από την αγωνιστική δράση:
"Νομίζω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και νομίζω είναι καλό που και που να υπάρχει κάποια ανάπαυση. Τώρα αρχίζουμε και πάλι με τον ίδιο ρυθμό και νομίζω ότι δεν θα είναι μια δικαιολογία η παύση για να προχωρήσουμε καλά".

Τα playoffs δεν είναι άγνωστα για σένα, γιατί και στο Βέλγιο υπήρχαν. Πως περιμένεις τα ελληνικά playoffs με έξι ματς σε λίγες μέρες;
"Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει η κατάσταση των playoffs με αυτή του Βελγίου. Οπότε και εκεί έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις-τέσσερις μέρες που σημαίνει ότι και στο Βέλγιο μέσα σε σύντομο χρονικό πλαίσιο πρέπει να κάνεις τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κάνεις μια ανασύνταξη. Το ίδιο και εδώ πέρα. Θα πρέπει να παίζεις να ανασυντάσσεσαι και ξανά στον επόμενο αγώνα. Άρα λοιπόν γνωρίζω τα playoffs και αυτό που εμάς μας αρέσει είναι ότι γίνονται παιχνίδια σύντομα παρά προπονήσεις".

Το πρώτο παιχνίδι είναι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα, τι περιμένεις;
"Στα playoffs το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσεις καλά και να τελειώσεις επίσης το ίδιο καλά. Άρα αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να ξεκινήσουμε καλά. Από εκεί και πέρα βεβαίως είναι και θέμα διαχείρισης, όμως αυτό που πρόκειται να κάνουμε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον αντίπαλο μας είναι να επιδιώξουμε μια καλή αρχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ