ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο σπίτι για το ζεύγος Μπεργκ

Νέο σπίτι για το ζεύγος Μπεργκ

Η Ζοζεφίν Ρινγκλμπόμ ανακοίνωσε ότι με τον Μάρκους Μπεργκ αγόρασαν διαμέρισμα στην Αθήνα, σε μία απόφαση που δεν σχετίζεται με το μέλλον του 29χρονου επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Μετά τον Μίκαελ Νίλσον, ο οποίος έμεινε μόνιμα στην Αθήνα με τη σύζυγο του, ακόμα και μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο Μάρκους Μπεργκ και η γυναίκα του, Ζοζεφίν, αποφάσισαν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Η κύρια Μπεργκ ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του blog που διατηρεί, παραθέτοντας και φωτογραφία από τη θέα που έχει το διαμερισμα, που φυσικά "βλέπει" στη θάλασσα.

Λογικό είναι η αγορά ενός σπιτιού να συνδέει ένα ζευγάρι με μία πόλη και αρκετοί θα το ερμηνεύσουν ως σημάδι ότι ο Μπεργκ δεν πρόκειται να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Η πραγματικότητα είναι πως η απόφαση του Μπεργκ και της Ζοζεφίν δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο απ' ότι θέλησαν να έχουν το σπίτι τους στην Αθήνα και ίσως στο μέλλον να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Όπως τονίζει στο blog της η Ζοζεφίν "το όνειρο μας είναι να ερχόμαστε εδώ με τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και να τους δείχνουμε την Αθήνα μας". Από εκεί και πέρα, ο Μπεργκ δεν έχει κανένα λόγο να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά ανάλογα ένα σπίτι δεν τον δεσμεύει εσαεί με την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ