ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο σενάριο με Ντοντό αντί Ιμπάρμπο

Νέο σενάριο με Ντοντό αντί Ιμπάρμπο

Ο αριστερός μπακ-χαφ της Σαμπντόρια, Ντοντό, φέρεται να έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προκύψει ανταλλαγή με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. (VIDEO)

Η Σαμπντόρια έχει καταγραφεί ως μία από τις ομάδες που έχουν ασχοληθεί φιλολογικά με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ωστόσο, η ιστοσελίδα "calciomercato.com" δίνει μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή ποδοσφαιριστών!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σαμπντόρια μελετά την προοπτική να ανταλλάξει τον Ιμπάρμπο με τον Ντοντό! Πρόκειται για έναν 24χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ-χαφ, ο οποίος διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο. Ο ποδοσφαιριστής μετρά την τρέχουσα σεζόν 2 ολιγόλεπτες συμμετοχές στη Serie A και 2 στο Copa Italia.

Ο Ντοντό έχει αναδειχθεί από την Κορίνθιανς και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει προλάβει να κάνει δαπανηρές μεταγραφές μεταξύ της Ίντερ, της Ρόμα και της Σαμπντόρια. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του δεν είναι ξεκάθαρο, αφού η Σαμπντόρια τον έχει δανεικό από την Ίντερ, με υποχρεωτική εξαγορά τον Ιούνιο του 2018.

Το κόστος για τα δικαιώματα του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ιμπάρμπο ανήκει στην Κάλιαρι και όχι στον Παναθηναϊκό, δεν ενισχύουν το ρεπορτάζ, που υποστηρίζει πως "ο Βραζιλιάνος ίσως καταλήξει στην Αθήνα και ο Κολομβιανός στη Γένοβα".

Δείτε τον Ντοντό σε δράση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ