ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο σενάριο από Ιταλία για Παναθηναϊκό και Ντανίλο

Νέο σενάριο από Ιταλία για Παναθηναϊκό και Ντανίλο

Στην Ιταλία εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό στην απόκτηση του Ντανίλο από την Ουντινέζε τονίζοντας ότι αποτελεί επιλογή του Στραματσόνι. (VIDEO)

Όσο περνούν οι μέρες τα μεταγραφικά σενάρια από Ιταλία ολοένα και θα αυξάνονται ελέω Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Πόσο μάλλον αν σε αυτά εμπλέκονται παίκτες από την Ουντινέζε.

Ένα ακόμη όνομα ήρθε στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί συνάδελφοι και έχει να κάνει με τον 32χρονο Ντανίλο, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ στην πρώην ομάδα του Στραματσόνι.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν καθώς ο Βραζιλιάνος Ντανίλο ο οποίος έχει τόσο Ιταλικό όσο και Βραζιλιάνικο διαβατήριο βρίσκεται στην Ουντινέζε από το 2011. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Messangero, Εμανουέλε Τζουλιανέλι, ο Στραματσόνι έχει προσεγγίσει ήδη την ιταλική ομάδα για την απόκτηση του.Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παουλίστα πριν μεταγραφεί στην Ατλέτικο Παραναένσε το καλοκαίρι του 2005.

Εκεί παρέμεινε για τέσσερις χρονιές με την Παλμέιρας να είναι ο επόμενος σταθμός του στην πατρίδα του. Εκεί θα μείνει για τρία χρόνια πριν μετακομίσει στο "Φρίουλι". Ο 32χρονος στόπερ έχει γεμάτες χρονιές με την Ουντινέζε από το 2011 όταν και μετακόμισε στην Ιταλία.

Τα δεδομένα όμως δεν είναι τόσο απλά σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του. Και αυτό γιατί το 32χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με τους Ιταλούς. Βέβαια φέτος έχει μπει στην μεταγραφική λίστα της Ουντινέζε αλλά το κόστος για την απόκτηση του ανέρχεται στα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Χρήματα που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διαθέσει εκτός και αν πάει σε μια λύση δανεισμού με οψιόν αγοράς. Ενώ και το κασέ του Ντανίτλο ανέρχεται στις 750.000 ευρώ.

Ακόμα για τον Ντανίλο πάντα σύμφωνα με τους Ιταλούς ενδιαφέρον έχουν δείξει η Λάτσιο και η Φιορεντίνα ενώ τον παρακολουθεί και η Φλαμένγκο από την Βραζιλία.

Φυσικά η παρουσία του Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι αβαντάζ για το τριφύλλι αν όντως ενδιαφέρεται για τον 32χρονο στόπερ που μπορεί να παίξει και ως δεξί μπακ.

Στα αξιοσημείωτα πως το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Ντανίλο είναι το ίδιο που έχει τα δικαιώματα των Φουστέρ και Σαλίνο που ανήκουν στον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ