ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο πρόστιμο από την UEFA

Νέο πρόστιμο από την UEFA
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας καλεί τον Παναθηναϊκό να πληρώσει 43.900 ευρώ για γεγονότα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης.

Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον όμιλο του Europa League συνοδεύτηκε από πρόστιμο που επιβλήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, με βάση την έκθεση των αξιωματούχων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που ήταν παρόντες στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η ΠΑΕ καλείται να πληρώσει 43.900 ευρώ συνολικά, για τη συμπεριφορά των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, των φιλάθλων στις εξέδρες και ελλείψεις στην οργάνωση του ματς.

Συγκεκριμένα, 14.000 ευρώ επιβλήθηκαν για την "απρεπή συμπεριφορά της ομάδας" λόγω των 5 κίτρινων καρτών που έδειξε ο διαιτητής στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ακόμα, οι 29.900 ευρώ αφορούσαν το άναμμα καπνογόνων, τη χρήση λέιζερ και τις μπλοκαρισμένες από φιλάθλους σκάλες σε διάφορες θύρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός είχε πληρώσει 61.000 ευρώ πρόστιμο μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ, την πρεμιέρα του ομίλου. Δηλαδή, έχει καταβάλλει 104.900 ευρώ για παραλείψεις και λάθη στα δύο ματς που έχουν διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...

Για όσους απορούν για την αυστηρότητα που επιδεικνύει η επιτροπή της UEFA προς τον Παναθηναϊκό, αυτή έχει σχέση με το γεγονός πως είναι υπότροπος από το 2-2 με τη Γκαμπάλα, τον Αύγουστο του 2015 και όσα συνέβησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ