ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο επενδυτή και τεχνικό διευθυντή στέλνουν οι Ιταλοί στον Παναθηναϊκό

Νέο επενδυτή και τεχνικό διευθυντή στέλνουν οι Ιταλοί στον Παναθηναϊκό

Αποκλειστικό δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει πως νέος επενδυτής βρίσκεται προ των πυλών του Παναθηναϊκού και έχει συμφωνήσει με τον Πασκουάλε Σενσίμπιλε για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια φάση αβεβαιότητας για το μέλλον του με τους παίκτες του τριφυλλιού να βγάζουν ανακοινώσεις και τη διοίκηση να υπόσχεται πληρωμές.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα από την Ιταλία κάνει λόγο πως ένας νέος επενδυτής που έρχεται να αναγεννήσει το σύλλογο (χωρίς να αναφέρει ποιος) έχει ως πρώτη προτεραιότητα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του 46χρονο Ιταλό Πασκουάλε Σενσίμπιλε.

Πρόκειται για τεχνικό διευθυντή ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει στη Νοβάρα, την Σαμπντόρια και την Ρόμα ως σκάουτ ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην Αλεσάντρια.

Το δημοσίευμα του www.calcionews24.com που είναι και αποκλειστικό αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο του: "Ο νέος επενδυτής στον Παναθηναϊκό ξεκινά από τον Πασκουάλε Σενσίμπιλε".

Ενώ το κείμενο αναφέρει: "Μετά την περιπέτεια στην Τραπάνι και στην Αλεσάντρια ο Πασκουάλε Σενσίμπιλε μπορεί να κάνει μια νέα αρχή στον Παναθηναϊκό. Ο νέος επενδυτής του ελληνικού κλαμπ έχει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Σαμπντόρια στις πρώτες του επιλογές.

Ο Σενσιμπίλε ήταν έμπιστος του Σαμπατίνι ο οποίος τον πήρε μαζί του στην Παλέρμο το 2009 ως συνεργάτη. Τα τελευταία χρόνια έχει περιπλανηθεί σε όλη την Ιταλία ως τεχνικός διευθυντής ενώ ήταν υπεύθυνος και στην Σαμπντόρια ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Μάντοβα, την Τραπάνι και την Αλεσάντρια και πλέον μπορεί να φύγει και πάλι για την Ελλάδα".

Και συνεχίζει:

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι συντάκτες του www.calcionews24.com ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια νέα τις επόμενες εβδομάδες. Ο σύλλογος είναι σε οικονομικές δυσκολίες και η ομάδα θα μπορούσε να καλωσορίσει έναν νέο επενδυτή που ενδιαφέρεται για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού. Και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα της διοίκησης. Αρκετά διαφορετικά προφίλ ανθρώπων είναι υποψήφιοι αλλά για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή είναι δεδομένο το όνομα του Πασκουάλε Σενσίμπιλε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ