ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέο ελεύθερο Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν και αποχώρησαν με διήμερο ρεπό, ενώ ο Ουζουνίδης θα προσαρμόσει το προπονητικό πρόγραμμα μόλις μάθει τι μέλει γενέσθαι με την επανέναρξη της Superleague.

Δεύτερο συνεχόμενο ελεύθερο Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αφού αυτή τη φορά υπάρχει διακοπή λόγω των φιλικών των Εθνικών ομάδων. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (23/3), οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" τη Δευτέρα (26/3, 11:00) και θα περιμένουν να μάθουν αν θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν για περισσότερο χρόνο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη την Πέμπτη, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με κορόιδο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις στα τελειώματα. Ο Διούδης αισθάνεται καλύτερα και ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν για την ένταση των προπονήσεων της επόμενης εβδομάδας, μόλις ξεκαθαρίσει η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Διότι αν δεν διεξαχθεί η επόμενη αγωνιστική, τότε η μπάλα θα μετατεθεί για μετά το Πάσχα, το τριήμερο 14-15-16 Απριλίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ