ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέες επαφές Παναθηναϊκού - Σάντερλαντ για τον Μαυρία

Νέες επαφές Παναθηναϊκού - Σάντερλαντ για τον Μαυρία

Ο Παναθηναϊκός άρχισε νέο κύκλο επαφών με τη Σάντερλαντ, προκειμένου να διατηρήσει στο δυναμικό του τον Χάρη Μαυρία, με τη διαπραγμάτευση να έχει εισέλθει στο οικονομικό.

Ο Χάρης Μαυρίας δεν υπολογίζεται από τον Ντικ Άντβοκατ και η Σάντερλαντ αναζητεί μία οριστική λύση για την αποδέσμευση του, ευελπιστώντας να αποκομίσει ένα μικρό κέρδος.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει πάντα ένας θερμά ενδιαφερόμενος και ο 21χρονος εξτρέμ διάκειται θετικά στην οριστική επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Η αγγλική ιστοσελίδα Hartlepool Mail υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες άρχισαν νέο κύκλο επαφών για τη μεταγραφή και το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης αφορά το ποσό και τον τρόπο αποπληρωμής του.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός διατίθεται να πληρώσει τη Σάντερλαντ με δόσεις, ανάλογα και με την πρόοδο της ευρωπαϊκής συμμετοχής του.

Πάντως, δεν ξεκαθαρίζει το ποσό που συζητείται μεταξύ των δύο ομάδων, αν και δεδομένα, δεν έχει καμία σχέση με τα 2 εκατομμύρια ευρώ που "έπαιζαν" προ 15ημέρου...

Όσον αφορά τον Μαυρία, έχει διαμηνύσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα και περιμένει την κατάληξη των διαπραγματεύσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ