ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέες δηλώσεις με "άρωμα" επιστροφής από τον Σίλντενφελντ

Νέες δηλώσεις με "άρωμα" επιστροφής από τον Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έδειξε ότι έχει ως πρώτη σκέψη την επιστροφή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ντιναμό. Το κίνητρο του Champions League και η επιβεβαίωση του Ζντράβκο Μάμιτς.

Στο πρόσωπο της εβδομάδας για τα ρεπορτάζ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχει εξελιχτεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, μετά τη διάδοση της πληροφορίας ότι έχει αρχίσει επαφές για την επιστροφή του.

Σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της ίδιας ημέρας, επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της πρωτοπόρου του κροατικού πρωταθλήματος, ενώ, σε νέα συνέντευξη του την Τετάρτη (18/3), προχώρησε ακόμα περισσότερο, τονίζοντας ότι θα συζητήσει οπωσδήποτε με τη Ντινάμο.

Μιλώντας στην κροατική έκδοση της ιστοσελίδας goal.com, ο Σίλντενφελντ παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει θετικά το ενδιαφέρον: "Είμαι 30 ετών και είμαι ανοιχτός στην επιστροφή. Έχουν γίνει επαφές, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Από εδώ και πέρα, θα κάτσω στο τραπέζι και θα δω τι θα μου προτείνουν".

Μάλιστα, δεν δίστασε να ομολογήσει ότι η Ντιναμό αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για την καριέρα του: "Στην Ελλάδα περνάω καλά, ο δανεισμός μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη, μου έχει προταθεί νέο συμβόλαιο, όμως, η Ντιναμό είναι η Ντιναμό. Έχει τα προβλήματα της, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του, ακόμα και η Μπαρτσελόνα έχει".

Σε αυτό το σημείο, ο Κροάτης δημοσιογράφος καταγράφει ότι Ντάνιελ Πράνιτς παρενέβη στην επικοινωνία του με τον Σίλντενφελντ, φωνάζοντας: "Έρχεται πίσω, έρχεται πίσω". Παρέμβαση, χιουμοριστική μεν, ίσως με δόση αλήθειας, δε, αν και ο "Σίφο" επιχείρησε να τα... μπαλώσει: "Τώρα ακούτε τις φωνές του Πράνιτς".

Το κίνητρο του Champions League

Η συζήτηση επανήρθε στο σοβαρό σκέλος και ο Σίλντενφελντ χαρακτήρισε οργανωμένη ομάδα της Ντιναμό και επανέλαβε τη διάθεση του να γυρίσει: "Ανέκαθεν η Ντιναμό ήταν μία σοβαρή ομάδα. Θα παίξει στα προκριματικά του Champions League, έχει καλό σύνολο και οι συνθήκες που παρέχει, είναι εξαιρετικές. Δεν θα με πείραζε να γυρίσω στη Ντιναμό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει".

Πάντως, έδειξε ότι η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League παίζει μεγάλο ρόλο για τον ίδιο, αφού έθεσε ως άτυπη προϋπόθεση παραμονής του στον Παναθηναϊκό, να πάρει μέρος στη διοργάνωση, αλλά έδωσε και πάλι, το προβάδισμα στη Ντιανμό: "Θέλω να διευθετήσω το θέμα το συντομότερο δυνατό και με τον μικρότερο θόρυβο. Και εάν ο Παναθηναϊκός πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League; Δεν ξέρω, σε αυτή την περίπτωση θα καθίσω και θα μιλήσω με τη Ντιναμό".

Ο Σίλντενφελντ αναφέρθηκε και στην προηγούμενη φορά που παραλίγο να ενταχθεί στο ρόστερ της Ντιναμό : "Υπήρξαν επαφές πριν από δύο χρόνια, αλλά στο τέλος κατέληξαν ότι δεν ήμουν απαραίτητος. Τότε, όπως και τώρα, ο καθένας δικαιούται την άποψη του".

Όσο για το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του προέδρου, Ζντράβκο Μάμιτς: "Χαίρομαι που ακούω ότι ο Σίλντενφελντ θέλει να γυρίσει στη Ντιναμό, γιατί και εμείς ενδιαφερόμαστε για την επιστροφή του. Θα μιλήσουμε μαζί του, ειδικότερα, μετά την επιθυμία που εξέφρασε. Αλλά, ήδη, ήμαστε σε επαφή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ