ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα "χρηματική" ένεση στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Νέα "χρηματική" ένεση στην Παναθηναϊκή Συμμαχία
INTIME SPORTS

Μετά το εκατομμύριο της Τρίτης, άλλες 500.000 ευρώ προστέθηκαν στο μετρητή της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" την Τετάρτη. Αλαφούζος και... "φίλοι" η πηγή των χρημάτων.

Η εισροή χρημάτων στην Παναθηναϊκή Συμμαχία συνεχίζεται, σύμφωνα με την ένδειξη του μετρητή στην επίσημη ιστοσελίδα paomprosta

Το πρωί της Τετάρτης 30/7 το συγκεντρωθέν ποσό αυξήθηκε κατά άλλες 500.000 ευρώ και ανήλθε στα 2.498.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι προστέθηκαν ελάχιστα νέα μέλη στο σωματείο (6.067) καθίσταται σαφές ότι τα χρήματα προήλθαν από συγκεκριμένες πηγές.

Νέα "χρηματική" ένεση στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Είναι ξεκάθαρο ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων προέρχεται από τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού ακόμα και αν κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες πρόσφεραν ποσά, η συνδρομή τους είναι μικρή.

Από την ΠΑΕ εξακολουθούν να μην σχολιάζουν την πρόσθεση μεγάλων ποσών στο λογαριασμό της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και αρκούνται να κάνουν λόγο για "φίλους του σωματείου".

Είχε προηγηθεί το βράδυ της Τρίτης 29/7 η εισροή 1.000.000 ευρώ, γεγονός που ανεβάζει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ την εισροή.

Ο Αλαφούζος έχει επιλέξει να μην χρηματοδοτεί προσωπικά την ΠΑΕ αλλά να το πράττει μέσω της ΠΣ, ώστε να δείχνει ότι η λαϊκή βάση πρέπει να παγιωθεί ως ιδιοκτησιακό καθεστώς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ