ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα υπέρβαση για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Νέα υπέρβαση για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι εισηγήθηκαν εκ νέου στον Γιάννη Αλαφούζο την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για την ενίσχυση της αμυντικής διάταξης των πράσινων και δεν αποκλείεται ο ισχυρός άνδρας των πράσινων να βάλει εκ νέου το χέρι στην τσέπη.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα play offs του Europa League και μεσοεπιθετικά έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι θεωρούν ότι το τριφύλλι έχει ένα κενό αμυντικά το οποίο θα μπορούσε να καλυφθεί με την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ άκουσε προσεκτικά την εισήγηση και των δυο τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαθέσει κάποια χρήματα επιπλέον για τον Κροάτη στόπερ. Να βάλει δηλαδή το χέρι στην τσέπη ώστε να δοθούν κάποια χρήματα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ καθώς ο Ζντράβκο Μάμιτς δεν θα τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να κερδίσει κάτι απ' αυτόν.

Βέβαια ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δεσμεύτηκε καθώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τώρα εάν θα μπορέσει να διαθέσει το ρευστό που χρειάζεται. Αυτή την εποχή, η ΠΑΕ δεν έχει οικονομική άνεση και τα έξοδα είναι πολλά. Εάν, τελικά, διατεθούν λεφτά για τον Σίλντενφελντ θα πρόκειται για νέα υπέρβαση στο μπάτζετ.

Άλλωστε, στις 31 Αυγούστου έχει προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση, για να εγκρίνει νέα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5 εκ. ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρία στο φθινόπωρο, ώστε να καλυφθούν οι διακανονισμοί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ