ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα σύσκεψη του προπονητικού επιτελείου

Νέα σύσκεψη του προπονητικού επιτελείου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στραματσόνι και οι συνεργάτες του εξέτασαν τα δεδομένα που διαμορφώνονται για την τακτική του Παναθηναϊκού, μετά τα απρόοπτα με τους Ιμπάρμπο, Λεντέσμα και Κουτρουμπή.

Τα απρόοπτα που προέκυψαν στην προπόνηση της Τρίτης (13/9) με τους Βίκτορ Ιμπάρμπο και Κριστιάν Λεντέσμα, ήρθαν να προστεθούν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές προορίζονταν για βασικοί στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αντρέα Στραματσόνι με το 3-5-2 για την αναχαίτιση του Άγιαξ, ωστόσο η πιθανή απουσία τους αναγκάζει τον Ιταλό προπονητή να αναπροσαρμόσει το πλάνο του.

Μετά το τέλος της προπόνησης και αφού έλαβε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο, ο Στραματσόνι είχε συζήτηση με τους συνεργάτες του, Ρομπέρτο Μούτσι, Ομάρ Ντανέζι, Φεντερίκο Πανοντσίνι και Βιτσέντζο Σάσο.

Ασφαλώς το αντικείμενο της συζήτησης τους αφορούσε τη διαχείριση της κατάστασης, με τις πιθανές απουσίες των τριών ποδοσφαιριστών. Το προπονητικό επιτελείο έθεσε τις εναλλακτικές λύσεις και αξιολόγησε τις διαθέσιμες επιλογές.

Το team του Στραματσόνι καταστρώνει το "plan B" για την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League, ώστε να προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την προπόνηση της Τετάρτης (14/9), όταν θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση για τους τρεις παίκτες.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ